Villabouw Deinze


Voor veel mensen is een eigen woning op maat bouwen een levensdroom. Hoe langer hoe meer bouwbedrijven laten het bouwen op maat links liggen, omdat het een zeer arbeidsintensief marktsegment is dat de opmaak van veel ontwerpen, plannen en offertes vergt.

 

Wij blijven echter geloven in een persoonlijke aanpak op maat van de klant. Met Dumobil kiest u voor meer dan een halve eeuw kennis, vernieuwing en technologische innovatie, doorgegeven van vader op zoon, aangevuld met een team van ervaren, goed opgeleide bouwspecialisten. Dat is uw garantie op originaliteit, duurzaamheid en comfort.

 

Heeft u bouwgrond in de buurt van Deinze? Maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs. We nemen graag samen uw bouwplannen door.

 

Bent u op zoek naar bouwgrond? Kijk dan zeker eens naar ons aanbod van bouwgronden, misschien hebben we de geschikte bouwgrond in onze portefeuille!

Sleutel-op-de-deur-bouwbedrijf Deinze

Op zoek naar een sleutel-op-de-deur bouwbedrijf actief in Deinze om uw instapklare villa te realiseren? Als bouwbedrijf uit Tielt realiseren wij heel wat woningen in de buurt van Deinze. Enerzijds op onze eigen verkavelingen, maar ook op eigen bouwgronden van onze klanten.

 

Op zoek naar instapklare woningen rond Deinze? Bekijk dan zeker eens ons aanbod van woonprojecten!

Voordelen van een sleutel-op-de-deur bouwfirma

Als sleutel-op-de-deur-bouwbedrijf staan we in voor het volledige bouwproces van uw woning of villa. U hoeft enkel de bouwstijl, indeling en materialen kiezen, wij zorgen voor een kwalitatieve afwerking en oplevering binnen de afgesproken termijn!

 

  • > Een duidelijke prijs die vooraf vastligt
  • > Eén aanspreekpunt voor alle communicatie
  • > 100% Bescherming i.k.v. van de Wet Breyne 
  • > U hoeft de werken en aannemers niet zelf te coördineren
  • > Geen discussies en misverstanden tussen de aannemers
  • > Een kwalitatieve afwerking
  • > Vakbekwaam advies en begeleiding

Wonen in de buurt van Deinze

De streek rond Deinze is een heel aangename omgeving om te wonen. De stad is ideaal om te winkelen, lekker te eten en te genieten van kunst en cultuur. Kortrijk organiseert tal van evenementen, maar ook in de randgemeenten is heel wat te doen. Denk maar aan de Tinekesfeesten in Heule, de Rattefeesten, de Ezelsfeesten in Kuurne, enzovoort.

 

Vanuit Deinze is er een uitgebreid busnetwerk  naar de randgemeenten en vanuit het treinstation van Deinze is er een rechtstreeks verbinding met Gent en Brussel.

Kies uw bouwstijl: Landelijk – Strak modern – Hedendaags modern

Wilt u een landelijke villa bouwen? Of houdt u eerder van een strak moderne stijl?

Dumobil bouwt volledig op maat.

 

U bepaalt de bouwstijl en indeling dus helemaal zelf. Door onze strikt persoonlijke aanpak, realiseren wij de villa van uw dromen, in de bouwstijl die u graag ziet!

 

Ontdek hieronder enkele van onze realisaties! Volg ook onze Pinterest pagina voor nog meer inspiratie.

Op zoek naar een betrouwbare sleutel-op-de-deurfirma?

Maak nu een afspraak met één van onze bouwadviseurs.Vb: 03 123 45 67, of met landcode: 0031 12 34 56 78 90
Bezit u reeds bouwgrond?
    


Ik heb de privacy verklaring gelezen en goedgekeurd.Ontdek onze bouwstijlen

En laat u inspireren