Bouwbedrijf Villabouw Gent


Heeft u bouwgrond in de buurt van Gent en bent u op zoek naar een betrouwbare sleutel-op-de-deur-bouwfirma om uw villa op maat te realiseren?

 

Met Dumobil kiest u voor meer dan 50 jaar ervaring en expertise in de traditionele villabouw. We zetten in op een persoonlijke aanpak en onderscheiden ons door te focussen op architecturale meerwaarde, originaliteit, duurzaamheid en comfort.

Sleutel-op-de-deur-bouwbedrijf Gent

Op zoek naar een sleutel-op-de-deur-bouwbedrijf in de buurt van Gent? Bij Dumobil bent u aan het juiste adres. Als bouwbedrijf uit Tielt zijn wij vaak actief in de regio van Gent. Zowel voor het ontwikkelen van onze eigen verkavelingen als voor bouwen op maat op eigen bouwgrond.

 

Interesse om te bouwen in de buurt van Gent? Contacteer ons voor meer info!

Wonen in de buurt van Gent

Wonen in de regio van Gent is voor veel mensen heel interessant. De Arteveldestad biedt niet alleen heel wat werkmogelijkheden, maar bruist ook van kunst, cultuur, festiviteiten en ontspanningsmogelijkheden. In Gent valt altijd wel iets te beleven!

 

Ook qua mobiliteit is de regio rond Gent zeer interessant. Het busnetwerk, tram en trein bieden mogelijkheden voor wie zich graag met het openbaar vervoer wil verplaatsen, maar ook de verschillende autosnelwegen in de buurt (R4, E17 en E40) zorgen voor een vlotte verbinding naar alle uithoeken van het land en maken het soms zelfs mogelijk om files makkelijk te ontwijken.

Kies uw bouwstijl:
Landelijk – Strak modern – Hedendaags modern

Wilt u een landelijke villa bouwen? Of houdt u eerder van een strak moderne stijl?

Dumobil bouwt volledig op maat!

 

U bepaalt de bouwstijl en indeling dus helemaal zelf. Door onze strikt persoonlijke aanpak, realiseren wij de villa van uw dromen, in de bouwstijl die u graag ziet! Ontdek hieronder enkele van onze realisaties of volg onze Pinterestpagina voor meer inspiratie.

Op zoek naar een betrouwbare sleutel-op-de-deurfirma?

Maak nu een afspraak met één van onze bouwadviseurs.Vb: 03 123 45 67, of met landcode: 0031 12 34 56 78 90
Bezit u reeds bouwgrond?
    


Ik heb de privacy verklaring gelezen en goedgekeurd.Ontdek onze bouwstijlen

En laat u inspireren