Villabouw Roeselare


Een nieuwbouw villa bouwen in Roeselare? Vertrouw op de expertise van Dumobil.

Bij het uittekenen en ontwerpen van een villa op maat is het waardevol advies van een partner met ervaring van onschatbare waarde.

 

Een nieuwbouwwoning moet mooi en praktisch zijn, maar ook voldoen aan heel wat wetten aan normen. Als bouwbedrijf met 50 jaar kennis en expertise in de traditionele villabouw, hebben wij alle troeven om het maximum uit uw bouwdroom te halen.

Wonen rond Roeselare

Dankzij de centrale ligging in West-Vlaanderen is een villa in de streek rond Roeselare een interessante uitvalsbasis om te wonen, werken en leven.

 

Randgemeentes als Rumbeke en Hooglede bieden de perfecte combinatie van groene natuur, de typische gezellige Vlaamse dorpssfeer en vlotte mobiliteit naar het centrum van Roeselare en andere delen van West-Vlaanderen.

 

Wilt u graag bouwen in de buurt van Roeselare? Contacteer ons voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs!

Bereikbaarheid van Roeselare

Naast de E403 die Roeselare verbindt met Brugge en Kortrijk, vormt Roeselare een centrale as in enkele belangrijke gewestwegen zoals de N36 richting Harelbeke, de N32 naar Menen en Torhout en de N37 naar Tielt.

 

Zo profiteert Roeselare maximaal van zijn centrale ligging in de provincie.

 

Ook onze verkaveveling in Roeselare:Licht en Ruimte ligt op een zeer bereikbare locatie. Dankzij de ligging in een doodlopende zijstraat van de Oostnieuwkerksesteenweg, biedt deze verkaveling een rustige woonervaring, met een heleboel vlotte verbindingsmogelijkheden.

Ontdek onze realisaties

Als bouwbedrijf gespecialiseerd in villabouw op maat, creëren wij uw woning in de stijl die u verkiest. Op zoek naar inspiratie? Neem gerust een kijkje in onze realisaties hieronder!

 

Voor meer inspiratie kunt u terecht op onze pagina met realisaties of op onze Pinterest pagina!

Op zoek naar een betrouwbare sleutel-op-de-deurfirma?

Maak nu een afspraak met één van onze bouwadviseurs.Vb: 03 123 45 67, of met landcode: 0031 12 34 56 78 90
Bezit u reeds bouwgrond?
    


Ik heb de privacy verklaring gelezen en goedgekeurd.Ontdek onze bouwstijlen

En laat u inspireren