Villabouw Waregem


Bent u op zoek naar een betrouwbare bouwfirma in de buurt van Waregem om uw villa op maat te realiseren? Wij helpen u graag verder om uw bouwplannen te realiseren. Als bouwbedrijf met meer dan 50 jaar ervaring kunt u vertrouwen op onze kennis en expertise om uw villa te realiseren.

 

Heeft u eigen bouwgrond in de buurt van Waregem? Maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs. We bespreken met veel plezier samen uw plannen en ideeën.

 

Of bent u nog op zoek naar een geschikt lot? Neem dan alvast een kijkje in ons aanbod van bouwgronden. Misschien hebben wij uw geschikte bouwgrond in onze portefeuille!

Sleutel-op-de-deur-bouwbedrijf Waregem

Over bouwen met sleutel-op-de-deur-firma’s bestaan heel wat misverstanden. U zou minder persoonlijke inbreng en keuzes qua materiaal hebben, de architect niet zelf kunnen kiezen, enzovoort.

 

Sleutel-op-de-deur betekent dat één bedrijf het volledige bouwproces coördineert en opvolgt. Binnen verschillende sleutel-op-de-deur-bedrijven zijn er wel grote verschillen qua manier van werken.

 

Bij Dumobil hebt u een volledig vrije keuze van architect, bouwstijl, ontwerp, materiaalkeuze, enzovoort. Als u dat wenst kunnen we daar natuurlijk wel mee helpen. Meestal werken we met een standaardlastenboek als eerste prijsindicatie, maar u hebt de volledige vrijheid om daarvan af te wijken.

Wonen in de buurt van Waregem

De Leiestreek, met Waregem als één van de belangrijkste steden, is een interessante plek om te wonen. De aanwezigheid van de E17 zorgt voor een snelle verbinding met zowel Kortrijk als Gent, maar ook Waregem heeft heel wat in zijn mars op het vlak van sport, shoppen, ontspanning en festiviteiten.

Welke bouwstijl verkiest u?
Landelijk – Strak modern – Hedendaags modern

Welke bouwstijl ziet u graag? Landelijk? Hedendaags modern of strak modern?

Of een combinatie van verschillende bouwstijlen?

Dumobil bouwt volledig op maat, volgens uw wensen en behoeften.

 

U bepaalt de indeling, bouwstijl, materialen, enz. volledig zelf. Ontdek hieronder enkele van onze realisaties!

 

Op zoek naar nog meer inspiratie? Volg ons op Pinterest!

Op zoek naar een betrouwbare sleutel-op-de-deurfirma?

Maak nu een afspraak met één van onze bouwadviseurs.







Vb: 03 123 45 67, of met landcode: 0031 12 34 56 78 90
Bezit u reeds bouwgrond?
    


Ik heb de privacy verklaring gelezen en goedgekeurd.



Ontdek onze bouwstijlen

En laat u inspireren