Nieuwbouw appartement

Res. Ter Heis

Bijzonder prachtig & kwaliteitsvol afgewerkt appartement gelegen op de Zeedijk, net om de hoek van het Heldenplein.


De indeling is als volgt:

royale leefruimte met zicht op zee, televisiewand, eiken parket, trendy ingerichte keuken met composiet werktablet en kookeiland palend aan binnenterras 12 m², gastentoilet, bergplaats, 2 slaapkamers, knappe badkamer met ligbad en douche, dubbele lavabo, douchekamer met mozaiecbetegeling.

Op de benedenverdieping: 2 slaapkamers waarvan één met dressingruimte.


Gemeenschappelijke fietsenstalling.
Stijlvolle harmonie met klasse afwerking !

 

Interesse?
Klik hier voor meer gedetailleerde informatie.


Ligging en omgeving zeedijk Heist aan zee

Dumobil biedt u een kans op een appartement op de zeedijk van Heist dat zich in de buurt van het Heldenplein bevindt. Dat betekent centraal wonen met zicht op zee in de ooit derde grootste Belgische kustgemeente.

Nu nog vind je er alle faciliteiten die je van een kustgemeente zou verwachten. Dat terwijl Heist ook jaarlijks de grootste carnavalstoet van West-Vlaanderen organiseert. Tijdens de krokusvakantie dompelt de kustgemeente je helemaal onder deze opmerkelijke en vooral leutige traditie waardoor er elk seizoen wat te beleven valt.

De gemeente Heist geniet daarnaast als buurgemeente van zowel het voorname Knokke (tevens fusiegemeente) als de haven van Zeebrugge een perfecte locatie voor woonwerkverkeer.

Lees het verhaal van ...

Familie Waelkens

"Het eerste contact bleek al meteen een ...

U ontdekt het hier!