UITVERKOCHT

Liebaertshof

Luxe Appartementen - Kortrijk

Het woonproject omvat de residenties Julien en Marie, en telt in totaal 42 hoogkwalitatieve appartementen.

Residentie Julien wordt opgetrokken langs de IJzerkaai, en herbergt 16 appartementen. Residentie Marie levert 26 appartementen, en is gepositioneerd langs het Guido Gezellepad; een fiets-en wandelpad langs de Leie. In het project vormen ruimte, wooncomfort en energiezuinigheid de belangrijkste uitgangspunten.

Duurzaam verwarmd en gekoeld met geothermie.
Het doordachte programma, de doorgedreven materiaalkeuze, en de vooruitstrevende technische uitvoering, staan garant voor een optimaal comfort, een tijdloze uitstraling en een duurzame investering voor de toekomst.

De high-end afwerking wordt gecombineerd met de factor duurzaam bouwen. Dit betekent doorgedreven energetische maatregelen op vlak van isolatie, ventilatie, verwarming/passieve koeling via geothermie (grondboringen), elektrisch verbruik (zonnepanelen) en mobiliteit (individuele laadpunten per garage).

 

Voor Dumobil is het Liebaertshof een toonvoorbeeld van duurzaamheid, dit zowel in het materiaalgebruik in de ruwbouw als in de afwerking maar ook op vlak van de technieken. Liebaertshof is met andere woorden “futureproofed”!

 

Ligging en omgeving

Appartementen Kortrijk
Het Liebaertshof is een bijzonder residentieel woonproject, dat wordt gebouwd in het verlengde van de getransformeerde omgeving rondom de Leie in Kortrijk. Het geniet een unieke ligging tussen de Gouden Rivier en het kanaal Kortrijk-Bossuyt, vlak aan het hernieuwde Buda-eiland. Hierdoor bevinden de appartementen zich op wandelafstand van het bruisende centrum, en zijn de verkeersassen in Kortrijk vlot bereikbaar. Bovendien is de site volledig doorwaadbaar voor fietsers en voetgangers via de IJzerkaai en het Guido Gezellepad.