Wonen aan het Park
Residentie Aster

8 nieuwbouwappartementen - Kuurne / Harelbeke

Dumobil realiseert in Kuurne het uniek nieuwbouwproject ’Wonen aan het park’ met onder andere 8 appartementen met carport. Het appartementsgebouw in een moderne bouwstijl is rustig gelegen met zicht op het park.

De appartementen op het gelijkvloers beschikken over een privétuin, alle andere appartementen over 2 terrassen, één voor- en één achteraan. Ieder appartement heeft een open lichtrijke leefruimte met grote raampartijen, een zitruimte, eetruimte, een open keuken en minimum 2, soms 3, slaapkamers. Er is een aparte berging/wasruimte, een afzonderlijk toilet en een badkamer met inloopdouche en/of bad. Verder is er per appartement een carport voorzien en een extra afzonderlijke berging in de kelder.

Het appartementsgebouw vormt samen met de 5 parkwoningen één strak architecturaal geheel. Hier is het aangenaam en prachtig wonen. Omringd door ruimte, rust en natuur kan je hier volop genieten.

Alle appartementen worden aangesloten op een warmtenet.

Bekijk ook de bouwgronden voor villabouw met vrije keuze in architectuur en de parkwoningen.

Ligging en omgeving

Het nieuwe woonproject is toegankelijk vanaf de Bavikhoofsestraat, Steenovenstraat en Grenswachtersweg (Kuurne) en vanaf de Stedestraat (Kuurne / Harelbeke). Het situeert zich vlakbij mooie stukjes natuur, want natuurreservaat De Groene Long ligt slechts op een boogscheut verwijderd. Ook Provinciedomein De Gavers in Harelbeke bevindt zich maar op 4 km. ‘Wonen aan het Park’ is een prachtig en uniek woonproject in het zuiden van West-Vlaanderen, met een vlotte verbinding naar Gent en Kortrijk (via de E17).

BLIJF OP DE HOOGTE

Wenst u op de hoogte te blijven van dit project in voorbereiding?
Bezorg ons uw gegevens, zo kunnen wij u in de toekomst informeren over dit project.
   


Vb: 03 123 45 67, of met landcode: 0031 12 34 56 78 90
Schrijf me in voor de dumobil nieuwsbrief.

Ik heb de privacy verklaring gelezen en goedgekeurd.


Aanbod & Plan

8 nieuwbouwappartementen


Legende
Lot Nr.
Oppervlakte
Type
Prijs
Downloads
Meer info