nieuw

NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN Tielt-Zuid

Appartementen aan het park in Tielt - West-Vlaanderen

Aan de stadsrand van Tielt realiseert Dumobil een nieuwbouwproject in een groenblauwe oase, waar de natuurbeleving centraal staat. Dit wordt een rustige, gezinsvriendelijke woonbuurt met als centraal punt een groots park met een oppervlakte van 4,8 hectare. Het park heeft mooie, open spelterreinen voor kinderen en is verweven door talrijke wandel- en fietspaden.

Dumobil bouwt hier 4 appartementsgebouwen. In fase A worden 24 appartementen tot uitvoering gebracht.

Dit is een duurzaam woonproject waarbij voldoende aandacht gaat naar mobiliteit en energiezuinig bouwen. De verkeersveilige wandel- en fietspaden staan in connectie met het stadscentrum, en de huizen en appartementen voldoen aan de strengste isolatie- en energienormen.

Hebt u interesse in dit nieuwbouwproject? Laat het ons weten, schrijf je in en blijf op de hoogte.

Ligging en omgeving

WOONPROJECT WONEN AAN HET GROEN
Dit polyvalente woonproject heeft een uitstekende locatie in Tielt, vlakbij het op wandel- en fietsafstand gelegen stadscentrum en het station. Twee vliegen in één klap: rustig wonen in een veilige buurt, maar met de stadsfaciliteiten in handbereik. Bovendien ligt dit project aan één van de belangrijkste invalswegen van Tielt. Dit betekent een vlotte verbinding naar o.m. Roeselare, Waregem, Aalter en Deinze via de gewestwegen, en dus ook naar de autosnelwegen E403, E17 en E40. Tielt ligt in het hart van stedendriehoek Brugge-Gent-Kortrijk.

BLIJF OP DE HOOGTE

Wenst u op de hoogte te blijven van dit project in voorbereiding?
Bezorg ons uw gegevens, zo kunnen wij u in de toekomst informeren over dit project.
   


Vb: 03 123 45 67, of met landcode: 0031 12 34 56 78 90
Schrijf me in voor de dumobil nieuwsbrief.

Ik heb de privacy verklaring gelezen en goedgekeurd.