nieuw

APPARTEMENTSGEBOUW TIELT

NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN in Tielt - West-Vlaanderen

Aan het Rameplein in Tielt verwezenlijkt Dumobil 6 nieuwbouwappartementen en 1 commerciële ruimte.

De appartementen worden opgetrokken in een moderne bouwstijl. Het zijn ruime woonentiteiten met telkens 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. Elk appartement beschikt over een eigen ruim terras, en een eigen carport. De commerciële ruimte in het stadscentrum van Tielt kan ingezet worden als o.m. vastgoed- of uitzendkantoor, maar ook voor winkeliers en vrije beroepen vormt deze handelsruimte een fraaie opportuniteit.

Hebt u interesse in één van deze appartementen of in de commerciële ruimte? Laat het ons weten, schrijf je in en blijf op de hoogte.

Ligging en omgeving

NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN Tielt
Deze 6 appartementen in Tielt zijn gesitueerd op de hoek van de Kortrijkstraat en het Rameplein. Perfect voor wie wil wonen in het stadscentrum van Tielt, en dichtbij het station. Op slechts tientallen meters verwijderd van deze appartementen wandelt u al de lokale supermarkt en bakkerij binnen. Het bruist er van sfeervolle horecazaken en winkels, dus voor een namiddagje shoppen of een avondje stappen hoeft u alvast de wagen niet te nemen. Tielt bevindt zich op 15 km van Roeselare, op 25 km van Kortrijk en op een slordige 35 km van Gent en Brugge. Een uitstekende ligging heeft Tielt, dichtbij enkele grootsteden, met telkens vlotte verbindingen via gewest- en autosnelwegen.

BLIJF OP DE HOOGTE

Wenst u op de hoogte te blijven van dit project in voorbereiding?
Bezorg ons uw gegevens, zo kunnen wij u in de toekomst informeren over dit project.
   


Vb: 03 123 45 67, of met landcode: 0031 12 34 56 78 90
Schrijf me in voor de dumobil nieuwsbrief.

Ik heb de privacy verklaring gelezen en goedgekeurd.