POST 16-10-2020
1 / 3 Foto's

BEZOEK ONZE NIEUWBOUW KIJKWONINGEN OP ZONDAG 25 OKTOBER

Zondag 25 oktober mogen we een uurtje langer slapen (winteruur) of een uurtje extra lang(zaam) ontbijten, vertragen en verstillen, want het is ook de ‘Dag van de Stilte’. En het is ook het moment voor een bezoek aan onze nieuwbouw woningen! Wij zetten onze deuren open in Tielt en Meulebeke.

 

KIJKWONING TIELT
STRAK MODERNE VILLA

RIJKEGEMKOUTERSTRAAT 2A, 8700 TIELT

 

De strak moderne villa in witte crepi in Tielt is inmiddels befaamd in de streek, en met reden. Kom het zelf beleven, de ruimtelijkheid, helderheid en geborgenheid van deze intelligent ontworpen villa.

 

Laat u inspireren door onze strak moderne kijkwoning maar weet, bij Dumobil bouwen we niet enkel in moderne stijl. In onze realisaties vindt u ook hedendaagse en landelijke bouwstijlen. Alles is bespreekbaar, we bouwen op maat van u, de klant. Zo blijft uw droomwoning een uniek gegeven.

 

Onze villabouwadviseurs staan jullie graag met raad en daad bij om van uw bouwplannen werkelijkheid te maken.

 

Om uw bezoek zo comfortabel mogelijk te maken met aandacht voor 'social distancing', vragen we u uw aanwezigheid te bevestigen door te reserveren. Maak uw afspraak voor een bezoek aan onze kijkwoning te Tielt, tussen 9u en 12u of tussen 13u en 16u.

 

→ 25/10 VOLZET - RESERVEER EEN PERSOONLIJK BEZOEK.

 

 

 

NIEUWE KIJKWONING MEULEBEKE
MODERNE HALFOPEN PROJECTWONING

LEOPOLD SACREZSTRAAT 22, 8760 MEULEBEKE
GPS: STEENSTRAAT 97 - 8760 Meulebeke

 

Bouwadviseur Sam heet u van harte welkom op zondag 25 oktober, in de nieuwbouw woning in de Leopold Sacrezstraat te Meulebeke. Het is een moderne halfopen bebouwing, noordoostelijk georiënteerd, op een perceel van 456 m².

 

Deze kijkwoning maakt deel uit van het residentiële nieuwbouwproject Kapelhoek, gelegen tussen de Steenstraat en de Kapellestraat. Het woonproject omvat maar liefst 37 woningen, die worden opgetrokken in zowel moderne als landelijke stijl, op ruime percelen. Elke projectwoning is voorzien van een garage of carport.

 

Om uw bezoek zo comfortabel mogelijk te maken met aandacht voor 'social distancing', vragen we u uw aanwezigheid te bevestigen door te reserveren. Maak uw afspraak voor een bezoek aan onze NIEUWE kijkwoning te Meulebeke, tussen 9u en 12u of tussen 13u en 16u.

 

Wij kijken er alvast ook naar uit om jullie in de nabije toekomst te mogen ontvangen in onze 6 nieuwe kijkwoningen in West-Vlaanderen. Deze nieuwe kijkwoningen maken deel uit van nieuwe woonprojecten, in Egem, Zwevezele, Eernegem en Koksijde.

 

→ 25/10 VOLZET - RESERVEER EEN PERSOONLIJK BEZOEK.

Villabouw in hedendaagse bouwstijl

Hedendaags bouwen is geen streng afgelijnde stijl met vaste kenmerken, maar eerder een verzamelnaam ...

Uw villa herfstklaar?

Is uw interieur al ingespeeld op de herfst? De herfst is al een poosje in het land, en de winter ...