POST 28-09-2018

DERTIGSTE BIS-EDITIE VOOR DUMOBIL

VERNIEUWDE BELEVINGSSTAND INSPIREERT

 

Het mekka van de bouwinspiratie, BIS, viert dit jaar haar dertigste editie in Flanders Expo Gent. Het bouw- en inspiratiesalon biedt bezoekers alle tools en inspiratie voor een geslaagd (ver)bouwproject. Dumobil is een vaste standhouder op de beurs. Al vanaf de eerste editie verrassen we bezoekers met onze opvallende en eigentijdse bouwprojecten. Dat betekent dus niet enkel dertig jaar BIS, maar ook dertig jaar Dumobil op BIS. De geslaagde aanwezigheid van deze voorbije dertig jaar laten we uiteraard niet zomaar aan ons voorbij gaan.

 

DUMOBIL BELEVING

Om dit jubileum extra kracht bij te zetten bieden we de bezoekers de kans om een aantal nieuwe projecten via een geanimeerde walkthrough mee te maken. Kom van 6 tot en met 14 oktober dus zeker langs en laat je verrassen door onze aantrekkelijke woonprojecten. Zo krijgt u meteen ook mee in welke mate Dumobil inzet op de hedendaagse comfortnormen, belang hecht aan duurzaamheid en hoe wij steeds de aandacht behouden op de omgeving.

 

INTERACTIEVE STAND

Daarnaast bieden we u op onze vernieuwde stand een overzicht van onze verschillende bouwprojecten in Oost- en West-Vlaanderen. Via het gebruik van dynamische schermen komen onze stijlvolle villa's en smaakvolle woonprojecten optimaal tot hun recht.
Op onze stand ontdekt u evengoed wat wij als bouwbedrijf voor uw bouwdroom kunnen betekenen. U komt onder meer te weten hoe wij omgaan met de laatste nieuwe trends en technieken. We vertellen u wat de mogelijkheden in uw bouwtraject zijn, op welke manier u dit doorloopt en hoe we het ganse bouwproces naar uw wensen voltrekken. Tijdens het bouwsalon vindt u ons in hal 1 op standnummer 1470. Tot dan.

 

DUMOBIL OP BIS

Wanneer: 6-14 oktober 2018
Waar: Flanders Expo, Gent – hal 1, standnummer 1470

In de mood voor
een herfstige interieur-look?

Aan de temperatuur is het niet meteen te voelen, maar vanaf vandaag is het wel degelijk officieel ...

Bouwen of verbouwen?

In 2011 nam Dumobil de gewaagde beslissing om hun verouderde kijkwoning af te breken en een ...