POST 10-12-2020
1 / 2 Foto's

DUMOBIL FORECAST & REVIEW 2020

Het is een understatement, “2020 was niet wat we ervan verwacht hadden”. De coronacrisis gooide roet in het eten voor veel mensen en bedrijven met grootse plannen. Videocalls werden het nieuwe normaal.

 

We blikken bij Dumobil graag even terug naar de voornemens van CEO Bruno Carton, bij aanvang van het crisisjaar 2020. Het jaar dat vast en zeker de wereldwijde geschiedenisboeken ingaat...

 

1. “2020 zal in het teken staan van de vernieuwing”

“Héél wat nieuwe woonprojecten worden opgestart in 2020, waarbij bijzonder veel aandacht wordt geschonken aan innovatie. In woonproject Schaerkehoek in Hooglede introduceert Dumobil zijn nieuwe woonconcept Tantum+® alsook een e-mobipunt. Tantum+® is een compacte woonvorm die zich richt op singles, jonge gezinnen, alleenstaande ouders en koppels. Het e-mobipunt in het project biedt aan de bewoners de mogelijkheid tot autodelen en een pakjesdienst”, sprak Bruno Carton tot het team Dumobil.

 

“Verder zijn er nog twee grote kleppers van woonprojecten die tot uitvoering zullen komen. In Kuurne - Harelbeke hebben we project Wonen aan het Park, en in Tielt aan de Bedevaartstraat komt het woonproject De Weverij. Dat en uiteraard nog veel meer…”


2. “De vleugels uitslaan, met nieuwe collega’s”

Het bouwteam mocht zich dus klaarmaken voor een aantal nieuwe collega’s. En zo gezegd zo gedaan. Zo kwamen ze, en toevallig in bubbels van 2, op onze website en op social media te staan. Het begon met de start van 2 enthousiaste bouwadviseurs voor de villabouw gevolgd door 2 toppers om de afdeling projectleiding te versterken. Daarna was grondbeheer en boekhouding aan de beurt, elk kregen ze er een vrolijke collega bij. Tenslotte en al even enthousiast en vrolijk, kreeg opnieuw grondbeheer maar ook de afdeling marketing er een nieuwe collega bij. 2020 bracht ons in totaal 8 nieuwe collega's :)


3. “Eind 2020 verhuizen we naar de nieuwe burelen”

Begin 2018 trok Dumobil naar de pop-up burelen in de Robert Tavernierlaan. Voor een toen nog moeilijk te voorspellen termijn werd dit het nieuwe hoofdkwartier voor Dumobil.

 

Met trots kondigde Bruno Carton de verhuis aan een jaartje terug. “Als kers op de taart voor 2020 verhuizen we in december naar onze nieuwe burelen. Na 3 jaar in de pop-up is het dan zover, en starten we een mooi en nieuw hoofdstuk, terug naar de roots in de Felix d’Hoopstraat.”

 

En het is zo, eind 2020 worden onze dossiers ingepakt om ze na het bouwverlof, in 2021, terug uit te pakken in de nieuwe kantoren. Uiteraard blijft thuiswerken de regel maar toch geeft het een enorme boost om uit te kijken naar een nieuwe werkplek.

 

De voornemens onder de loep

In een jaar vol coronamaatregelen, hielden heel wat bedrijven zich kranig. Ook bij Dumobil bleven we niet bij de pakken zitten en werden héél wat voornemens realiteit. Telewerk en videocalls in overvloed, maar met een doel voor ogen maakten we als team werk van die veelbesproken ‘vernieuwing’.

 

De talrijke projecten werden uitgerold, de innovatieve elementen werden geïmplementeerd. Héél wat collega’s vervoegden ons team. And last but certainly not least: de nieuwe burelen werden ingelijfd.

 

Een zéér tevreden CEO bij Dumobil:

“Aan één zeel trekken, positief blijven en volharden. Zo maakten we van 2020 een jaar om trots op te zijn. Het was niet allemaal rozengeur en maneschijn, maar het resultaat is wat telt. Dumobil trekt volgend jaar deze lijn gewoon door, met volle moed. Moge 2021 voor iedereen, ook voor alle bedrijven, het jaar van herstel zijn.”

 

Momenteel lopen er nog 2 vacatures. Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk het volledige Dumobil team.

 

Lees de getuigenissen van onze tevreden klanten.

Villabouw in hedendaagse bouwstijl

Hedendaags bouwen is geen streng afgelijnde stijl met vaste kenmerken, maar eerder een verzamelnaam ...

Uw villa herfstklaar?

Is uw interieur al ingespeeld op de herfst? De herfst is al een poosje in het land, en de winter ...