POST 22-03-2023

Jarenlange expertise voor jouw villa

Als totaalaannemer begeleiden we jou doorheen het hele bouwproces en reken je op de ervaring en expertise van ons bouwteam in elke fase van je project. Bij Dumobil heb je 1 vast aanspreekpunt en ben je zeker van een professionele aanpak en puur vakmanschap. 

 

Bouwen op je eigen bouwgrond

De realisaties van Dumobil kenmerken zich door een hoogwaardige afwerking, precieze uitvoering en hoogstaande kwaliteit. Als totaalaannemer ontwikkelen en bouwen we woningen met een duurzaam en futureproof karakter. Ook voor jouw droomwoning op je eigen bouwgrond. Laat je inspireren door onze getuigenissen.

 

Een architect naar keuze

In een geslaagd project komen architectuur, omgeving en woonbeleving moeiteloos samen tot 1 vloeiend geheel. Dumobil heeft geen eigen architecten in hun bouwteam, maar werkt nauw samen met een uitgebreid netwerk aan bekwame partners.

 

Heb je al een architect? Stel ons gerust even voor. We steken graag de koppen bij elkaar, toetsen onderling ideeën af en versterken zo elkaars vakkennis. Heb je niet meteen een architect op het oog? Geen probleem, we brengen je met plezier in contact met een aantal partners, die qua aanpak en bouwstijl aansluiten bij wat je zoekt.

 

Duurzaamheid als bouwsteen

Een nieuwbouw realiseer je niet elke dag. Om je woning te laten voldoen aan je huidige en toekomstige noden en verwachtingen denken we proactief na over het gebruik van materialen en technieken. Dat vertaalt zich in doordachte keuzes voor onder andere de juiste gevelbekleding, maximale isolatie, optimale ventilatie en duurzame materialen. Bovendien onderscheiden we ons al jarenlang door te kiezen voor alternatieve verwarmingstechnieken, zoals geothermie en warmtenetten.

 

Bouwen zonder zorgen

Zet de knowhow en ervaring van Dumobil in voor jouw bouwproject. We nemen de volledige coördinatie over: vanaf de ruwbouwfase tot de finale oplevering. Daarnaast krijg je een vaste prijs op de offerte en een duidelijke timing, die we strikt opvolgen. Onze bouwadviseurs laten je graag kennismaken met de Dumobil-kwaliteit en leggen je onze persoonlijke aanpak uit.

 

Maak nu een afspraak of plan een bezoek aan 1 van onze kijkwoningen.

 

Go for happy! Nestel je in een gezellige cocon

Een warme thuis waar niets moet en alles kan, vormt een aangename verademing in ons hectische ...

De impact van de ligging en omgeving op je woning

Een leuke nieuwbouwwoning komt pas goed tot haar recht in de juiste setting. Dumobil besteedt ...