POST 23-06-2022

Verkoop jouw bouwgrond aan Dumobil!

Dumobil tovert jouw bouwgrond of slooppand om in een magnifiek duurzaam woonproject!

 

Bij het ontwikkelen van nieuwbouw woonprojecten gaat Dumobil nog een stap verder in het creëren van een woonervaring. Immers, niet enkel de woning, maar de volledige omgeving beïnvloedt hoe onze bewoners wonen en leven.

 

Als projectontwikkelaar krijg je de unieke kans om de sfeer van een volledige woonbuurt vorm te geven. Daarom streven we bij elk woonproject naar harmonie tussen omgeving, architectuur, wegeniswerken, groenaanplanting, …. Onze huidige duurzame woonprojecten zijn daar de perfecte voorbeelden van.

 

Met de architectuur van onze nieuwbouwwoningen spelen we bij ieder woonproject in op de ankerpunten die de omgeving aanreikt. We verkavelen de bouwgrond in percelen die aanleunen bij de hedendaagse woonbehoeftes. De loten krijgen voldoende ruimte om een comfortabele tuin aan te leggen. In de verkaveling voorzien we waar mogelijk ruimte om een speeltuin aan te leggen, voldoende parkeerplaatsen, groenzones, waterpartijen, bomen, fietspaden, … De volledige verkaveling wordt een ontmoetingspunt voor de bewoners en kinderen.

 

Daarnaast is Dumobil pionier en trotse voorloper in milieuvriendelijke en duurzame woningbouw. Sinds 2019 geven we in onze verkavelingen de voorkeur aan geothermische oplossingen en warmtenet. Wij investeren in en bouwen aan een toekomst met groene energie! M.a.w. Dumobil is architect van een harmonieuze woonervaring!

 

Klaar om samen met Dumobil jouw projectgrond of oud bedrijfspand om te toveren in een magnifiek duurzaam woonproject?

 

Vragen of meer info? Contacteer ons telefonsch op 051/40 10 12 of via onderstaand contactformulier.

 

 

WAAROM RENOVEREN EEN INTERESSANTE KEUZE IS

In de huidige tijdsgeest en met de dichtbebouwde stadskernen is nieuwbouw niet altijd een geschikte ...

Zo kies je de juiste gevelsteen voor jouw droomwoning

Je woning is pas klaar als ze zowel vanbinnen als vanbuiten volledig is afgewerkt en dus ook de ...