NIEUW

NIEUWBOUWPROJECT BEERVELDE

Villabouw in Beervelde - Lochristi

Ontdek jouw droomlocatie in Beervelde aan de Magretstraat, waar we 4 exclusieve bouwgronden aanbieden voor de creatie van een vrijstaande villa. Hier woon je te midden van uitgestrekte groene velden en geniet je van een serene, natuurrijke omgeving.

Elke bouwgrond, met een oppervlakte van 822 m², is zuidwestelijk georiënteerd en beschikt over een eigen stuk bosgrond met majestueuze, volwassen bomen. Dit garandeert niet alleen een adembenemend uitzicht, maar ook een rustige en groene leefomgeving.

Of je nu droomt van een landelijke villa, een hedendaags ontwerp, of een strak moderne woning, hier krijg je de vrijheid om jouw ideale woning te creëren. Deze unieke kavels bieden je de kans om een huis op maat te bouwen dat perfect aansluit bij jouw wensen en levensstijl.

Beervelde combineert landelijke charme met een vlotte bereikbaarheid en moderne voorzieningen.

Interesse in een villa op maat? Contacteer ons voor een afspraak met onze bouwadviseur voor een persoonlijke rondleiding in één van onze kijkwoningen op één van de bezoekdagen of voor een persoonlijk bezoek.Ligging en omgeving

Nieuwbouwproject Beervelde Magretstraat

Beervelde is een pittoresk dorp met ± 2800 inwoners en is deelgemeente van Lochristi. Je vindt er het majestueuse Park van Beervelde bij het Kasteel in Engelse landschapsstijl dat zich op 5 minuten rijden van de bouwgronden bevindt. Dit villaproject is omgeven door groen en situeert zich tegelijkertijd op slechts enkele kilometers van de E17 richting Gent en Antwerpen.IN DE BUURT


• Park van Beervelde – 2,5 km
• Station Beervelde – 2,8 km
• Centrum – 2,1 km
• E17 – 1,5 km
• Lochristi centrum – 7 km
• Gent centrum – 16 km

Aanbod & Plan

Villabouwproject in het groen in Beervelde
1234
lot 1lot 2 lot 3lot 4


Legende
  • Bouwgrond / villabouw
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Plannen
Meer info
Lot 1
822 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 275.000

Lot 2
822 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 275.000

Lot 3
822 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 275.000

Lot 4
822 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 275.000

De prijs voor de bouwgronden is de optelsom van de grond en de infrastructuur maar exclusief btw en kosten (eventuele registratierechten, ereloon notaris, aktekosten).

 

Foto’s en visualisaties zijn louter ter inspiratie.