Nieuw te bouwen villa's

Bouwgrond voor villabouw in Beveren-Leie - Waregem

Tussen de Nijverheidstraat, de Deken De Bostraat en de Kortrijkstraat, in de West-Vlaamse gemeente Beveren-Leie (Waregem) ontwikkelt Dumobil enkele ruime loten voor villabouw, gaande van 580 m² tot 663 m². Deze loten liggen in een doodlopende straat met groenzone en zijn bereikbaar via de Nijverheidstraat naar de Rode Poortstraat.

Alle woningen maken gebruik van geothermie om te verwarmen in de winter en te verkoelen in de zomer. Aardewarmte is een gratis energiebron en het is constant beschikbaar.

De architectuur van deze nieuw te bouwen villa's is volledig vrij te kiezen. Gaat uw voorkeur naar een landelijke of hedendaagse villa, of een strak moderne bouwstijl? Hier kan u uw droomvilla waarmaken. De realisaties hier voorgesteld zijn enkel ter illustratie.

Interesse in één van deze bouwgronden? Onze bouwadviseurs luisteren naar uw wensen tijdens een vrijblijvend verkennend gesprek.

Ligging en omgeving

Villabouwproject dichtbij de Leie
Beveren-Leie ligt langs de Leie en is een dorp in de provincie West-Vlaanderen en een deelgemeente van de stad Waregem. Deze loten bouwgrond voor open bebouwing situeren zich op 10 minuten met de auto van de E17 richting Kortrijk-Gent en op 5 minuten fietsen van de Leie. In de buurt zijn een heleboel eetgelegenheden en winkels. Op wandelafstand vind je aan de kerk de sporthal, het speelplein en 2 basisscholen.

Aanbod & Plan

Nieuwbouwproject Beveren-Leie met bouwgronden voor villabouw
246
Lot 2 Lot 4 Lot 6Lot 7


Legende
  • Bouwgrond / villabouw
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Plannen
Meer info
Lot 2
580 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 171.100

Lot 4
663 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 195.600

Lot 6
591 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 174.400

De prijs voor de bouwgronden is de optelsom van de grond en de infrastructuur maar exclusief btw en kosten (eventuele registratierechten, ereloon notaris, aktekosten).

 

De constructieprijs voor het bouwen van een gepersonaliseerde villa van 180 m² bewoonbare oppervlakte op één van deze bouwgronden ramen we vanaf €350.000 incl. architect en excl. btw.

 

Foto’s en visualisaties zijn louter ter inspiratie.