VERKOCHT

Villa met vrije keuze architectuur

BOUWGRONDEN VILLABOUW

Aan de Moorseelsesteenweg in Rumbeke (Roeselare), heeft Dumobil 2 opvallend ruime bouwgronden in het portfolio van circa 20 are.

Ondertussen is er reeds 1 villa verkocht!

Op deze bouwgrond krijgt u een vrije keuze in architectuur. Deze realisatie is ter illustratie. De bouwstijl en architectuur kan worden aangepast naar uw persoonlijke wensen en smaak.

Hebt u villabouwplannen en interesse in deze villabouwgrond? Maak uw afspraak met één van onze bouwadviseurs voor een individuele rondleiding in onze kijkwoning in Tielt op één van onze bezoekdagen of voor een persoonlijk bezoek.

Ligging en omgeving

LIGGING EN OMGEVING WOONPROJECT RUMBEKE
Rumbeke is een deelgemeente van de stad Roeselare, en maakt de verbinding met de stad Izegem. Deze deelgemeente telt circa 12.000 inwoners, en situeert zich op de kruising van het kanaal Roeselare-Leie en de E403. Dankzij de uitstekende ligging, biedt Rumbeke een interessante uitvalsbasis voor zowel de steden Roeselare en Izegem, als het hinterland.

Naar recreatie toe herbergt Rumbeke met het Sterrebos het grootste natuurdomein van groot-Roeselare. Op dit domein bevindt zich ook het Kasteel van Rumbeke, een van de oudste kastelen van België. Opmerkelijk is dat zich in deze deelgemeente met de wielerpiste Defraeye-Sercu, een van de weinige Velodrooms van het land bevindt.

IN DE BUURT


• Kasteeldomein Sterrebos - 1 km
• Centrum Rumbeke - 1,5 km
• Wielerpiste Defraeye-Sercu - 2 km
• Stadscentrum Roeselare - 2 km
• Op- en afrittencomplex E403 - 3 km
• Stadscentrum Izegem - 5 km