5 nieuwbouwvilla's De Weverij

BOUWGRONDEN VILLABOUW in Tielt - West-Vlaanderen

Aan de Bedevaartstraat in Tielt ontwikkelt Dumobil het nieuwbouwproject 'De Weverij' met 5 bouwgronden, waarvan reeds 1 villa is verkocht. De bouwgronden zijn geschikt voor alleenstaande villa’s in een strak moderne bouwstijl. De nieuwbouwvilla's zijn gelegen in een rustige en nieuwe straat zonder doorgaand verkeer.


Het ontwerp, indeling en afwerking van de op maat te bouwen villa is volledig vrij te kiezen. Dus de voorbeeldwoning hier voorgesteld kan volledig worden aangepast naar uw persoonlijke wensen en smaak.

Interesse in deze bouwgrond? Contacteer ons voor een afspraak met één van onze bouwadviseurs voor een persoonlijke rondleiding in de kijkwoning in Tielt op één van onze bezoekdagen of voor een persoonlijk bezoek.

Bekijk ook de informatie i.v.m. de nieuwbouw projectwoningen aan de Bedevaartstraat in Tielt.

Ligging en omgeving

Nieuwbouwproject Tielt - De Weverij
Dit nieuwbouwproject ligt vlakbij het station van Tielt met verschillende supermarkten, een bakkerij, een slagerij en heel wat andere zaken in de buurt. De Weverij situeert zich prima, dichtbij enkele invalswegen van Tielt. Zo bereik je snel het Tieltse stadscentrum, maar kan je ook snel richting Deinze en de N37 (oprit E40 Oostende - Gent).
Er wonen om en bij de 20.000 mensen in Tielt, één van de meest oostelijke steden van West-Vlaanderen. Als ware provinciestad vervult Tielt meerdere belangrijke sociale functies, met de aanwezigheid van het Sint-Andriesziekenhuis en maar liefst vijf secundaire scholen. Tielt ligt centraal middenin de driehoek Gent-Kortrijk-Brugge.

Aanbod & Plan

Nieuwbouwproject met 5 bouwgronden voor villabouw
373839
373839


Legende
  • Bouwgrond / villabouw
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Plannen
Meer info
Lot 37
463 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 128.500

Lot 38
465 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 128.500

Lot 39
467 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 128.500 

De prijs voor de bouwgronden is de optelsom van de grond en de infrastructuur maar exclusief btw en kosten (eventuele registratierechten, ereloon notaris, aktekosten).

 

De constructieprijs voor het bouwen van een gepersonaliseerde villa van 180 m² bewoonbare oppervlakte op één van deze bouwgronden ramen we vanaf €350.000 incl. architect en excl. btw.

 

Foto’s en visualisaties zijn louter ter inspiratie.