Nieuwbouwvilla’s Eernegem

Bouwgronden voor villabouw in Eernegem - Ichtegem

Binnen dit nieuwbouwproject biedt Dumobil 20 alleenstaande bouwgronden aan voor villabouw met vrije keuze van architectuur. Momenteel zijn er nog slechts 3 bouwgronden beschikbaar.

Interesse in één van deze 3 bouwgronden in dit volledig nieuw nieuwbouwproject? Contacteer ons voor een afspraak met één van onze bouwadviseurs op één van onze bezoekdagen of voor een persoonlijk bezoek.

Ligging en omgeving

Nieuwbouwvilla’s Eernegem
In deze nieuwe verkaveling in Eernegem kan je vooral genieten van de rust in een groene omgeving. Eernegem ligt in de driehoek Torhout, Oostende, Brugge. Met slechts een 20-tal minuten rijden naar de kust en talrijke activiteiten in Eernegem zelf is er in deze deelgemeente van Ichtegem altijd wel iets te beleven.

In de buurt:

• Centrum Eernegem

• Belgische Kust (Oostende +- 20 min)

Aanbod & Plan

Nieuwbouwvilla’s Eernegem
867


Legende
  • Bouwgrond / villabouw
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Plannen
Meer info
Lot 8
603 m2
Bouwgrond / villabouw

In afwerking - zie woonprojecten

Lot 67
627 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 148.500

De prijs voor de bouwgronden is de optelsom van de grond en de infrastructuur maar exclusief btw en kosten. (eventuele registratierechten, ereloon notaris, aktekosten)

 

De constructieprijs voor het bouwen van een gepersonaliseerde villa van 180 m² bewoonbare oppervlakte op één van deze bouwgronden ramen we vanaf €350.000 incl. architect en excl. btw.

 

Foto’s en visualisaties zijn louter ter inspiratie.