NIEUWBOUWVILLA - Lot 3

Bouwgrond villabouw in Egem - Pittem

In het project Paardenmolen in Egem bouwt Dumobil in een tweede fase 1 alleenstaande villa en 2 nieuwbouwwoningen in halfopen bebouwing. Voor deze nieuwbouwvilla heeft u de vrije keuze in architectuur. Zowel de moderne, landelijke als hedendaagse bouwstijl kan Dumobil hanteren om uw droomwoning te bouwen. De realisaties hier in beeld zijn enkel ter illustratie en inspiratie.

Bekijk ook de informatie i.v.m. alle andere villabouw woningen en de nieuwbouw projectwoningen in dit woonproject in Egem.

Ligging en omgeving

BOUWGROND VILLABOUW
De bouwgrond is gelegen aan de Paardestraat in Egem, in een rustige en gezellige woonbuurt nabij het centrum van deze landelijke deelgemeente van Pittem. De nabijgelegen dorpskernen van Egem zijn Wingene, Zwevezele en uiteraard Pittem zelf, en de dichtste stad is Tielt. Wonen in Egem is wonen in een rustig en gezellig stukje West-Vlaamse charme, met toch het voordeel van vlakbij vlotte verkeersassen te hebben. De N37 brengt je in twintig minuutjes naar Aalter of Roeselare, en zo bereik je snel de E403 (Brugge/Kortrijk) en de E40 (Oostende/Gent).

Aanbod & Plan

3
Lot 3


Legende
  • Bouwgrond / villabouw
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Plannen
Meer info
Lot 3
867 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 240.000

Prijs voor de bouwgrond is exclusief btw en kosten (eventuele registratierechten, ereloon notaris, aktekosten).

 

Foto’s en visualisaties zijn louter ter inspiratie.