nieuw

Nieuwbouwvilla’s HOOGLEDE

BOUWGRONDEN VOOR VILLABOUW

Aan de Diksmuidesteenweg in Hooglede, nabij Roeselare en recht tegenover de Christus Koning kerk, heeft Dumobil 3 mooie loten bouwgrond in de aanbieding. Op deze villabouwgronden kan gebouwd worden met een vrije keuze van architectuur. U kan kiezen voor een landelijke of hedendaagse villa, maar uiteraard behoort de strak moderne bouwstijl ook tot de opties. De realisaties hier voorgesteld zijn enkel ter illustratie.

Lot 1 en lot 2 hebben een oppervlakte van 590m². Het derde lot is héél wat ruimer en bedraagt maar liefst 3.580m² waarvan 1.056m² bouwzone en 2.524m² tuin. Het ruime perceel van 43 m op 24 m biedt héél wat bouwmogelijkheden, ideaal voor onder andere een vrij beroep.

De percelen zijn niet rechtstreeks toegankelijk van op de Diksmuidesteenweg. Er is wel een inrit met een dreef, die zo toegang geeft tot de 3 stukken bouwgrond.

Interesse in één van deze villa's met vrije keuze van architectuur? Contacteer ons voor een persoonlijk bezoek of maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs in de kijkwoning in Tielt tijdens één van onze bezoekdagen.

Ligging en omgeving

VILLABOUWGROND NABIJ ROESELARE
Hooglede is centraal gelegen in West-Vlaanderen, en grenst aan gemeenten Staden, Kortemark, Lichtervelde en steden Roeselare en Torhout. De bouwgronden liggen in het gehucht Sleihage, dat zich op minder dan 2 km. van het Hoogleedse dorpscentrum situeert. De stadsfaciliteiten van Roeselare met o.m. de grote winkelcentra liggen op minder dan 5 minuten verwijderd met de wagen. Gelegen in de driehoek Torhout-Kortrijk-Ieper en aan de rand van de Westhoek, is het een leuke uitvalsbasis dichtbij toeristische en recreatieve trekpleisters, zoals De Blankaart of de Ijzertoren in Diksmuide (20 min.), Tyne Cot Cemetery in Passendale (10 min.) en Bellewaerde in Ieper (20 min.). De regio is heel geliefd bij wandel- en fietsrecreanten.

Aanbod & Plan

Nieuwbouwvilla’s HOOGLEDE
123
Lot 1Lot 2Lot 3
Lot 1
Type: Bouwgrond / villabouw
Oppervlakte: 590 m2
Oriëntatie:
Prijs: € 160.000 (excl. kosten)

Lot 2
Type: Bouwgrond / villabouw
Oppervlakte: 590 m2
Oriëntatie:
Prijs: € 160.000 (excl. kosten)

Lot 3
Type: Bouwgrond / villabouw
Oppervlakte: 3.580 m2
Oriëntatie:
Prijs: IN OPTIELegende
  • Bouwgrond / villabouw
Lot Nr.
Oppervlakte
Type
Prijs
Downloads
Meer info
Lot 1
590 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 160.000

Lot 2
590 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 160.000

Lot 3
3.580 m2
Bouwgrond / villabouw

IN OPTIE

De prijs voor de bouwgronden is de optelsom van de grond en de infrastructuur maar exclusief btw en kosten (eventuele registratierechten, ereloon notaris, aktekosten). De toegangsweg wordt verkocht in onverdeeldheid en is inbegrepen in de prijs.