Nieuwbouwvilla’s HOOGLEDE

BOUWGRONDEN VOOR VILLABOUW in Hooglede - Roeselare

Aan de Diksmuidesteenweg in Hooglede, nabij Roeselare en recht tegenover de Christus Koning kerk, heeft Dumobil momenteel nog 2 mooie loten bouwgrond in de aanbieding. Bouwen we hier binnenkort samen jouw droomvilla?

Op deze villabouwgronden kan gebouwd worden met een vrije keuze van architectuur. U kan kiezen voor een landelijke of hedendaagse villa, maar uiteraard behoort de strak moderne bouwstijl ook tot de opties. De realisaties hier voorgesteld zijn enkel ter illustratie.

Loten 1 en lot 2 hebben beide een oppervlakte van 590m². De percelen zijn toegankelijk via een inrit met een dreef.

Interesse in één van deze villa's met vrije keuze van architectuur? Contacteer ons voor een persoonlijk bezoek of maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs in de kijkwoning in Tielt tijdens één van onze bezoekdagen.

Ligging en omgeving

VILLABOUWGROND NABIJ ROESELARE
Hooglede is centraal gelegen in West-Vlaanderen, en grenst aan gemeenten Staden, Kortemark, Lichtervelde en steden Roeselare en Torhout. De bouwgronden liggen in het gehucht Sleihage, dat zich op minder dan 2 km. van het Hoogleedse dorpscentrum situeert. De stadsfaciliteiten van Roeselare met o.m. de grote winkelcentra liggen op minder dan 5 minuten verwijderd met de wagen. Gelegen in de driehoek Torhout-Kortrijk-Ieper en aan de rand van de Westhoek, is het een leuke uitvalsbasis dichtbij toeristische en recreatieve trekpleisters, zoals De Blankaart of de Ijzertoren in Diksmuide (20 min.), Tyne Cot Cemetery in Passendale (10 min.) en Bellewaerde in Ieper (20 min.). De regio is heel geliefd bij wandel- en fietsrecreanten.

Aanbod & Plan

Nieuwbouwvilla’s HOOGLEDE
12
Lot 1Lot 2Lot 3


Legende
  • Bouwgrond / villabouw
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Plannen
Meer info
Lot 1
590 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 160.000

Lot 2
590 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 160.000

De prijs voor de bouwgronden is de optelsom van de grond en de infrastructuur maar exclusief btw en kosten (eventuele registratierechten, ereloon notaris, aktekosten). De toegangsweg wordt verkocht in onverdeeldheid en is inbegrepen in de prijs.

 

De constructieprijs voor het bouwen van een gepersonaliseerde villa van 180 m² bewoonbare oppervlakte op één van deze bouwgronden ramen we vanaf €360.000 incl. architect en excl. btw.

 

Foto’s en visualisaties zijn louter ter inspiratie.