Nieuw te bouwen villa’s

Bouwgrond villabouw in Houthulst - Midden-West-Vlaanderen

In Houthulst bouwt Dumobil 2 villa’s met vrije keuze van architectuur. De bouwgronden zijn gelegen langs de Borstelstraat in een residentiële buurt met scholen, winkels, bos en een sportcomplex op fietsafstand. In hetzelfde woonproject biedt Dumobil ook 2 halfopen projectwoningen te koop aan.

Interesse in één van deze villa's met vrije keuze van architectuur? Samen met u realiseren we hier uw droomvilla in een landelijke, hedendaagse of moderne bouwstijl. De referenties en realisaties tonen we hier enkel ter inspiratie.

Contacteer ons voor een afspraak met één van onze bouwadviseurs voor een rondleiding in de kijkwoning in Tielt op één van onze bezoekdagen of voor een persoonlijk en individueel bezoek.

Bekijk ook de informatie i.v.m. de nieuwbouw projectwoningen in voorbereiding.

Laat u inspireren door onze villabouw realisaties.

Ligging en omgeving

Bouwgrond voor nieuw te bouwen villa's in Houthulst
Houthulst is een gemeente in Midden-West-Vlaanderen en staat gekend als bosrijk gebied, met onder meer het uitgestrekte Vrijbos dat is gelegen aan de rand van de dorpskern. Houthulst bevindt zich daarnaast in de driehoek Diksmuide-Ieper-Roeselare waardoor stadsfaciliteiten vlot bereikbaar zijn.

Aanbod & Plan

45
Lot 4Lot 5


Legende
  • Bouwgrond / villabouw
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Plannen
Meer info
Lot 4
434 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 105.000

Lot 5
423 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 105.000 

De constructieprijs voor het bouwen van een gepersonaliseerde villa van 180 m² bewoonbare oppervlakte op één van deze bouwgronden ramen we vanaf €350.000 incl. architect en excl. btw.

 

Foto’s en visualisaties zijn louter ter inspiratie.