NIEUWBOUWVILLA’S Meulebeke

BOUWGRONDEN VOOR VILLABOUW in Meulebeke - West-Vlaanderen

In de Steenovenstraat in Meulebeke biedt Dumobil 2 loten bouwgrond aan voor een nieuw te bouwen alleenbouw met vrije keuze van architectuur. Op deze villabouwgronden is het ontwerp volledig op maat en is de bouwstijl vrij te kiezen. Gaat uw voorkeur naar een landelijke of hedendaagse villa, of een strak moderne bouwstijl? Hier kan u samen met Dumobil uw droomvilla waarmaken.
De realisaties hier voorgesteld zijn enkel ter illustratie.

Interesse in één van deze nieuw te bouwen villa's in Meulebeke?
Contacteer ons voor een persoonlijk bezoek of maak uw afspraak met één van onze bouwadviseurs voor een individuele rondleiding in onze kijkwoning in Tielt op één van onze bezoekdagen of voor een persoonlijk bezoek.

En/of laat u inspireren door onze villabouw realisaties.

Ligging en omgeving

Bouwgrond villabouw MEULEBEKE
De 2 loten bouwgrond liggen op 2 minuten fietsen (700 m) van het gezellige centrum van Marialoop met alle faciliteiten zoals een bakker, apotheek, kruidenierszaak, gezellige restaurantjes maar ook een kerk en een basisschool. Het centrum van Meulebeke ligt op een 3 - 4 km, 11 minuten fietsen.

Aanbod & Plan

12
lot01_bouwgrond_nieuwbouwlot02_bouwgrond_nieuwbouw


Legende
  • Bouwgrond / villabouw
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Plannen
Meer info
Lot 1
786 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 195.000

Lot 2
720 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 185.000

De prijs voor de bouwgronden is de optelsom van de grond en de infrastructuur maar exclusief btw en kosten (eventuele registratierechten, ereloon notaris, aktekosten).

 

De constructieprijs voor het bouwen van een gepersonaliseerde villa van 180 m² bewoonbare oppervlakte op één van deze bouwgronden ramen we vanaf €365.000 incl. architect en excl. btw.

 

Foto’s en visualisaties zijn louter ter inspiratie.