NIEUW

Nieuw te bouwen villa's

Bouwgronden villabouw in Middelkerke - sloop & heropbouw

In Middelkerke aan de Spermaliestraat bieden we 2 bouwgronden aan met heel wat potentieel. Gemakkelijk bereikbaar en tegelijk slechts 1,5 km van het strand.

Het perceel lot 2 met een oppervlakte van 674 m², heeft een eigen toegangspad met erfdienstbaarheid en biedt qua oriëntatie en omringende tuin heel wat mogelijkheden. De perceelsgrootte van lot 1 is 575 m² met daarbij een agrarische zone van 660 m².

De bestaande bebouwingen op deze percelen moeten nog worden afgebroken. Hier krijg je de mogelijkheid om je droomvilla te creëren in eigen keuze architectuur. Landelijk, modern of hedendaags. De keuze is volledig aan jou.

Interesse in één van deze unieke bouwgronden? Samen met jou realiseren we hier je villa op maat. De referenties en realisaties tonen we hier enkel ter inspiratie.

Contacteer ons voor een afspraak met één van onze bouwadviseurs voor een rondleiding ter plaatse of in één van onze kijkwoningen.

Ligging en omgeving

Bouwgronden voor sloop en heropbouw van nieuwbouwvilla
Middelkerke, gelegen aan de Belgische kust, biedt een unieke en aantrekkelijke woonomgeving voor jong en oud. Dit charmante kustdorp combineert de rust en schoonheid van de zee met moderne voorzieningen en uitstekende bereikbaarheid. Met kilometers aan zandstranden en een prachtige duinenlandschap is Middelkerke de perfecte plek voor natuurliefhebbers en watersporters. Geniet van wandelingen langs de kust, fietstochten door het groene hinterland, of gewoon een ontspannen dag aan het strand.

Middelkerke beschikt daarnaast over een breed scala aan winkels, restaurants en cafés. Of je nu boodschappen doet, uit eten gaat of gezellig een terrasje doet, alles is binnen handbereik. Naast het strand biedt Middelkerke verschillende sportfaciliteiten, zoals tennisbanen, golfbanen en fitnesscentra. Er is altijd iets te doen voor actieve bewoners.

IN DE BUURT


• Strand en zee – 1,5 km
• Natuurreservaat Puidebroeken – 2,7 km
• Oprit E40 – 6 km

Aanbod & Plan

sloop- en heropbouwproject voor villabouw op maat
12
lot 1lot 2


Legende
  • Bouwgrond / villabouw
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Plannen
Meer info
lot 1
575 + 660 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 318.300

Lot 2
674 m2
Bouwgrond / villabouw

€215.350

De prijs voor de bouwgronden is exclusief btw en kosten (eventuele registratierechten, ereloon notaris, aktekosten).

 

Foto’s en visualisaties zijn louter ter inspiratie.