NIEUWBOUWVILLA’S ROESELARE

Bouwgrond villabouw

De villawoningen komen op een bouwgrond van circa 7 are, en bieden een vrije keuze in architectuur, een hoge afwerkingsgraad, en aandacht voor een hoog comfort en ruimtegevoel.

Het ontwerp is volledig op maat en helemaal vrij te kiezen. De realisaties en referenties hier voorgesteld zijn enkel ter illustratie. De architectuur en bouwstijl kan worden aangepast naar uw persoonlijke wensen en smaak.

Interesse in één van deze ruime villa’s? Contacteer ons voor een afspraak met één van onze bouwadviseurs voor een persoonlijke rondleiding in de kijkwoning in Tielt op één van onze bezoekdagen of voor een persoonlijk bezoek.

Bekijk ook de informatie i.v.m. de nieuwbouw projectwoningen in Roeselare.

Ligging en omgeving

2 NIEUWBOUWVILLA’S ROESELARE

De Joseph Hanoullestraat is een doodlopende straat die zich situeert ten zuiden van de Roeselaarse stadskern. De Grote Markt van de stad bevindt zich op wandelafstand, waardoor u makkelijk geniet van alle stadsfaciliteiten. De stad Roeselare profileert zich bovendien als de retailstad bij uitstek. Door retailexperts uit binnen- en buitenland wordt Roeselare geprezen als inspirerende winkelstad dankzij een doordachte mix van shoppinginitiatieven. Het bereik van een florerende winkelstad, combineert u daarnaast met de nabijheid van het Sterrebos in de Roeselaarse deelgemeente Rumbeke. Dit provinciaal domein is 27 ha groot en bestaat voor het grootste deel uit bos. Het natuurgebied herbergt bovendien een kasteeldomein met het Kasteel van Rumbeke en een 19de eeuws park in Engelse stijl.


In de buurt

• Provinciaal domein Sterrenbos – 500 m
• Kasteel van Rumbeke – 1 km
• Cultuurcentrum De Spil – 1 km
• AZ Delta – 1 km
• Op- en afrittencomplex E403 – 3,5 km
• Stad Izegem – 5 km

Aanbod & Plan

2 NIEUWBOUWVILLA’S ROESELARE
18
Lot 1Lot 8
Lot 1
Type: Bouwgrond / villabouw
Oppervlakte: 735 m2
Oriëntatie: Noord
Prijs: € 190.000 (excl. kosten)

Lot 8
Type: Bouwgrond / villabouw
Oppervlakte: 655 m2
Oriëntatie: Noord
Prijs: € 172.000 (excl. kosten)Legende
  • Bouwgrond / villabouw
Lot Nr.
Oppervlakte
Type
Prijs
Downloads
Meer info
Lot 1
735 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 190.000

Lot 8
655 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 172.000

De prijs voor de bouwgronden is de optelsom van de grond en de infrastructuur maar exclusief btw en kosten (eventuele registratierechten, ereloon notaris, aktekosten).