Nieuwbouw villa - Mgr. Eugeen Laridonstraat

Bouwgrond in Roeselare - West-Vlaanderen

In de verkaveling Licht en Ruimte in Roeselare biedt Dumobil 3 villabouwgronden aan tussen de 566 m² en 619 m² in een rustige doodlopende straat. Het ontwerp, indeling en afwerking van de villa's is volledig vrij te kiezen.


Interesse om hier uw droomvilla te bouwen? We realiseren dit samen met u. In landelijke, hedendaagse of moderne bouwstijl. De realisaties tonen we hier enkel ter inspiratie.

Contacteer ons voor een afspraak met één van onze bouwadviseurs voor een rondleiding in de kijkwoning in Tielt op één van onze bezoekdagen of voor een persoonlijk en individueel bezoek.

Ligging en omgeving

Bouwgrond voor nieuwbouwvilla's in Roeselare
De Monseigneur Eugeen Laridonstraat is een doodlopende straat binnen de verkaveling Licht en Ruimte aan de rand van het levendige centrum Roeselare. Deze vooruitstrevende en bloeiende centrumstad - ook wel gekend als de Rodenbachstad - blijft evolueren en vernieuwen met behoud van architecturale bezienswaardigheden. Een heerlijke plaats om te wonen en vertoeven.

In de buurt

• Volkstuinpark – 350 m
• Ringweg Roeselare R32 – 1 km
• Expo Roeselare - 1,3 km
• Grote Markt Roeselare - 1,6 km
• Station Roeselare - 2,3 km

Aanbod & Plan

3 NIEUWBOUWVILLA’S ROESELARE
24
Lot 2 Lot 3Lot 4


Legende
  • Bouwgrond / villabouw
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Plannen
Meer info
Lot 2
566 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 215.000

Lot 4
619 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 215.000

De prijs van de grond is exclusief kosten (eventuele registratierechten, ereloon notaris, aktekosten).

 

De constructieprijs voor het bouwen van een gepersonaliseerde villa van 180 m² bewoonbare oppervlakte op één van deze bouwgronden ramen we vanaf €350.000 incl. architect en excl. btw.

 

Foto’s en visualisaties zijn louter ter inspiratie.