NIEUW

Bouwgrond villabouw - Tielt Zuid

Bouwgrond voor villabouw in Tielt - West-Vlaanderen

Langs de Bedevaartstraat in Tielt realiseert Dumobil een nieuw woonproject ‘Tielt Zuid’ met 3 bouwgronden voor villabouw. Je zal er daarnaast ook onze 6 open villaproject-woningen, 2 halfopen projectwoningen en 8 volledig afgewerkte TANTUM+®-woningen kunnen terugvinden.


Op deze bouwgronden kan je bouwen volgens eigen keuze architectuur. Gaat je voorkeur naar een landelijke of hedendaagse villa, of een strak moderne bouwstijl? Realiseer hier je droomwoning op maat. De realisaties hier voorgesteld zijn enkel ter illustratie.


Dit nieuw woonproject is gelegen in een rustige en gezinsvriendelijke woonbuurt en is omringt door een nieuw aangelegd park met talrijke fiets- en wandelpaden. Je geniet er van een uitstekende ligging, vlakbij het station en stadscentrum.

Ligging en omgeving

Bouwgrond voor nieuw te bouwen villa's in Tielt

Dit duurzaam nieuwbouwproject ligt in het hart van de driehoek Gent-Kortrijk-Brugge en daarbij dichtbij het station van Tielt. Er zijn verschillende supermarkten, een bakkerij, een slagerij en heel wat andere zaken in de buurt.


Deze nieuwe verkaveling Tielt Zuid situeert zich dichtbij enkele invalswegen van Tielt. Zo bereik je snel het Tieltse stadscentrum, maar kan je ook snel richting Deinze en de N37 (oprit E40 Oostende - Gent).


Er wonen om en bij de 20.000 mensen in Tielt en is één van de meest oostelijke steden van West-Vlaanderen. Als ware provinciestad vervult Tielt meerdere belangrijke sociale functies, met de aanwezigheid van het Sint-Andriesziekenhuis en maar liefst vijf secundaire scholen. Tielt ligt in het hart van de driehoek Gent-Kortrijk-Brugge.

Aanbod & Plan

Nieuwbouwvilla’s Tielt
116117120
Lot 116Lot 117Lot 120


Legende
  • Bouwgrond / villabouw
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Plannen
Meer info
Lot 116
528 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 145.000

Lot 117
473 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 135.000

Lot 120
456 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 130.000

De prijs voor de bouwgronden is de optelsom van de grond en de infrastructuur maar exclusief btw en kosten (eventuele registratierechten, ereloon notaris, aktekosten).

 

Foto’s en visualisaties zijn louter ter inspiratie.