NIEUWE VOORWAARDEN

Nieuwbouw villa's met landelijk vergezicht

Bouwgrond voor villabouw in Tielt - West-Vlaanderen

U zoekt het gemak van de stadsfaciliteiten zonder dat u inboet aan wooncomfort? Dumobil bedient u op uw wenken met deze drie ruime percelen bouwgrond met prachtige landelijke vergezichten. Hier bouwen we samen uw droomvilla en krijgt u een vrije keuze van architectuur.


De bouwgronden bevinden zich langs de Ruiseleedsesteenweg in Tielt. Als invalsweg van de stad Tielt die de verbinding vormt met Ruiselede, geniet u van een uitstekende verbinding naar het stadscentrum. 


Het ontwerp voor deze villa's is volledig vrij te bepalen. De foto van de realisatie hier voorgesteld is enkel ter illustratie. Er kan hier gebouwd worden in een moderne, hedendaagse of landelijke bouwstijl.


Hebt u villabouwplannen? Maak uw afspraak met één van onze bouwadviseurs voor een individuele rondleiding in onze kijkwoning in Tielt
op één van onze bezoekdagen of voor een persoonlijk bezoek.

Deze bouwgrond kan ook worden aangekocht zonder bouwverplichting.

Ligging en omgeving

Bouwgronden tielt
Pal in het midden van de driehoek Brugge – Gent – Kortrijk profileert Tielt zich als uitnodigende provinciestad. In 2005 vierden de circa 20.000 inwoners het 900-jarig bestaan op schrift, terwijl ze daarnaast trots zijn op erfgoed als de Hallentoren, de Sherman-tank en het beeld van Tanneke Sconynckx. Daarnaast profileert de stad zich als scholenstad, wat een extra aantrekkingskracht heeft op jonge gezinnen. Centraal gelegen tussen de autosnelwegen E17, E40 en E403 vormt de regio groot-Tielt bovendien een uitstekende uitvalsbasis naar omliggende steden als Brugge, Gent, Kortrijk, Roeselare en het hinterland.

Aanbod & Plan

Bouwgronden Tielt
3 percelen voor open bebouwing
123
123


Legende
  • Bouwgrond / villabouw
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Plannen
Meer info
Lot 1
748 m2
Bouwgrond / villabouw

PRIJS OP AANVRAAG

Lot 2
702 m2
Bouwgrond / villabouw

PRIJS OP AANVRAAG

Lot 3
950 m2
Bouwgrond / villabouw

PRIJS OP AANVRAAG

De prijs is de optelsom van de grond en de infrastructuur maar exclusief btw en kosten (eventuele registratierechten, ereloon notaris, aktekosten).

 

De constructieprijs voor het bouwen van een gepersonaliseerde villa van 180 m² bewoonbare oppervlakte op één van deze bouwgronden ramen we vanaf €350.000 incl. architect en excl. btw.

 

Foto’s en visualisaties zijn louter ter inspiratie.