Bouwgronden Tielt

Ruiseleedsesteenweg

U zoekt het gemak van de stadsfaciliteiten zonder dat u inboet aan rust en natuur? Dumobil bedient u op uw wenken en beschikt over drie landelijk gelegen en ruime bouwgronden voor open bebouwing met vrije keuze van architectuur.


De bouwgronden bevinden zich langs de Ruiseledesteenweg in Tielt. Als invalsweg van de stad Tielt die de verbinding vormt met Ruiselede, geniet u van een uitstekende verbinding naar het stadscentrum. U vertoeft bovendien op een verkeersluwe gewestweg waardoor het opvallend landelijk karakter van deze percelen niet wordt verstoord.

 

Dit project is in ontwikkeling, gedetaileerde informatie is nog niet beschikbaar.

Ligging en omgeving

Bouwgronden tielt
Pal in het midden van de driehoek Brugge – Gent – Kortrijk profileert Tielt zich als uitnodigende provinciestad. In 2005 vierden de circa 20.000 inwoners het 900-jarig bestaan op schrift, terwijl ze daarnaast trots zijn op erfgoed als de Hallentoren, de Sherman-tank en het beeld van Tanneke Sconynckx. Daarnaast profileert de stad zich als scholenstad, wat een extra aantrekkingskracht heeft op jonge gezinnen. Centraal gelegen tussen de autosnelwegen E17, E40 en E403 vormt de regio groot-Tielt bovendien een uitstekende uitvalsbasis naar omliggende steden als Brugge, Gent, Kortrijk en Roeselare, en het hinterland.

BLIJF OP DE HOOGTE

Wenst u op de hoogte te blijven van dit project in voorbereiding?
Bezorg ons uw gegevens, zo kunnen wij u in de toekomst informeren over dit project.

Ik heb de privacy verklaring gelezen en goedgekeurd.