3 Nieuwbouw villa's Tielt

Bouwgronden villabouw

U zoekt het gemak van de stadsfaciliteiten zonder dat u inboet aan wooncomfort? Dumobil bedient u op uw wenken en beschikt over drie landelijk gelegen en ruime bouwgronden voor open bebouwing met vrije keuze van architectuur.


De bouwgronden bevinden zich langs de Ruiseleedsesteenweg in Tielt. Als invalsweg van de stad Tielt die de verbinding vormt met Ruiselede, geniet u van een uitstekende verbinding naar het stadscentrum. 


Het ontwerp voor deze villa's is volledig vrij te bepalen. De foto van de realisatie hier voorgesteld is enkel ter illustratie. Er kan hier gebouwd worden in een moderne, hedendaagse of landelijke bouwstijl.


Hebt u villabouwplannen? Maak uw afspraak met één van onze bouwadviseurs voor een individuele rondleiding in onze kijkwoning in Tielt
op één van onze bezoekdagen of voor een persoonlijk bezoek.

Ligging en omgeving

Bouwgronden tielt
Pal in het midden van de driehoek Brugge – Gent – Kortrijk profileert Tielt zich als uitnodigende provinciestad. In 2005 vierden de circa 20.000 inwoners het 900-jarig bestaan op schrift, terwijl ze daarnaast trots zijn op erfgoed als de Hallentoren, de Sherman-tank en het beeld van Tanneke Sconynckx. Daarnaast profileert de stad zich als scholenstad, wat een extra aantrekkingskracht heeft op jonge gezinnen. Centraal gelegen tussen de autosnelwegen E17, E40 en E403 vormt de regio groot-Tielt bovendien een uitstekende uitvalsbasis naar omliggende steden als Brugge, Gent, Kortrijk en Roeselare, en het hinterland.

Aanbod & Plan

Bouwgronden Tielt
3 percelen voor open bebouwing
23
123
Lot 1
Type: Bouwgrond / villabouw
Oppervlakte: 750 m2
Oriëntatie: Oost | Zuid/Oost
Prijs: € 189.500 (excl. kosten)

OP DIT LOT ONTWERPEN EN BOUWEN WIJ SAMEN MET U EEN GEPERSONALISEERDE WONING

Lot 2
Type: Bouwgrond / villabouw
Oppervlakte: 705 m2
Oriëntatie: Oost | Zuid/Oost
Prijs: € 184.500 (excl. kosten)

OP DIT LOT ONTWERPEN EN BOUWEN WIJ SAMEN MET U EEN GEPERSONALISEERDE WONING

Lot 3
Type: Bouwgrond / villabouw
Oppervlakte: 967 m2
Oriëntatie: Oost | Zuid/Oost
Prijs: € 200.000 (excl. kosten)

OP DIT LOT ONTWERPEN EN BOUWEN WIJ SAMEN MET U EEN GEPERSONALISEERDE WONINGLegende
  • Bouwgrond / villabouw
Lot Nr.
Oppervlakte
Type
Prijs
Downloads
Meer info
Lot 2
705 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 184.500 

Lot 3
967 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 200.000 

* De prijs is de optelsom van de grond en de infrastructuur maar exclusief btw en kosten (eventuele registratierechten, ereloon notaris, aktekosten).