NIEUWBOUWVILLA Maria-Aalter

BOUWGROND VILLA | Oost-Vlaanderen

In Maria-Aalter ontwikkelt Dumobil een uitstekend gelegen lot bouwgrond voor villabouw met vrije keuze van architectuur. Het perceel van ±597m² is ±15,5m breed aan de straatkant en ±37m diep. Dankzij de ideale zuidwestelijke oriëntatie biedt dit lot alle mogelijkheden om een mooie villa te ontwikkelen.

Het ontwerp, de indeling en afwerking is volledig vrij te kiezen. De voorbeeldwoning in 3D kan volledig worden aangepast naar uw persoonlijke wensen en smaak. Voor de bouwstijl van de op maat te bouwen villa krijgt u dus de keuze tussen landelijk, modern of hedendaags.

Hebt u villabouwplannen? Maak uw afspraak met één van onze bouwadviseurs voor een individuele rondleiding in onze kijkwoning in Tielt
op één van onze bezoekdagen of voor een persoonlijk bezoek.

En/of laat u inspireren door onze villabouw realisaties.

Ligging en omgeving

bouwgrond Maria-Aalter

Maria-Aalter is een gezellig Vlaams dorp op de grens van Oost- en West-Vlaanderen. De bouwgrond in de Krakkedreef tussen de Leegweg en de Nieuwe dreef en op wandelafstand van het dorpscentrum met handelszaken en basisschool ‘Tabor’. Het Domein Menas van de Broeders van Liefde bevat een park van 15 hectare dat vrij te bezoeken is.


In de buurt:

• Dorpscentrum met handelszaken - 500m
• Basisschool ‘Tabor’ - 500m
• Domein Menas - 500m

Aanbod & Plan

bouwgrond Maria-Aalter
1
Lot 1
Type: Bouwgrond / villabouw
Oppervlakte: 597 m2
Oriëntatie: Zuid-West
Prijs: IN OPTIELegende
  • Bouwgrond / villabouw
Lot Nr.
Oppervlakte
Type
Prijs
Downloads
Meer info
Lot 1
597 m2
Bouwgrond / villabouw

IN OPTIE

De prijs is de optelsom van de grond en de infrastructuur maar exclusief btw en kosten (eventuele registratierechten, ereloon notaris, aktekosten).