Villabouw Kruisem

Bouwgrond voor nieuwbouw villa's in Kruisem - Oost-Vlaanderen

Aan de Ouwegemsesteenweg 71 in Kruisem (Ouwegem) bouwt Dumobil 6 villa's in een doodlopende straat. Er is nog 1 lot beschikbaar. Deze ruime alleenstaande villa’s in moderne architectuur zijn voorzien van een plat dak.

De uniforme architectuur creëert een gevoel van rust en sereniteit op de site. Het volledige domein vormt één open geheel. De slimme inplanting en indeling van de villa's zorgen ervoor dat iedere woning zijn privacy krijgt.

Ligging en omgeving

Nieuwbouwproject Kruisem

Ouwegem, deelgemeente van het Oost-Vlaamse Kruisem, kenmerkt zich door het landelijke karakter met uitgestrekte velden. Het dorp telt om en bij de 1.500 inwoners en vormt de verbinding van de gemeente Kruisem met het dorp Lozer, deelgemeente van Kruishoutem. Gelegen in de driehoek Deinze-Gent-Oudenaarde biedt dit woonproject u een vlotte verbinding naar de stad Gent en de Vlaamse Ardennen.

 

In de buurt

• Dorpscentrum Kruisem - 4km
• Vlaamse Ardennen - 5km
• Stadscentrum Oudenaarde - 9km
• Recreatiedomein De Donk - 12km
• Stadscentrum Gent - 20km

Aanbod & Plan

Nieuwbouwproject Kruisem
met bouwgronden voor alleenstaande villa's in moderne architectuur
2


Legende
  • Bouwgrond / villabouw
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Plannen
Meer info
Lot 2
585 m2
Bouwgrond / villabouw

€ 170.300

De prijs is de optelsom van de grond en de infrastructuur maar exclusief btw en kosten (eventuele registratierechten, ereloon notaris, aktekosten).

 

De constructieprijs voor het bouwen van een gepersonaliseerde villa van 180 m² bewoonbare oppervlakte op één van deze bouwgronden ramen we vanaf €400.000 incl. architect en excl. btw.

 

Foto’s en visualisaties zijn louter ter inspiratie.