NIEUWE VOORWAARDEN

Nieuwbouwproject Wingene

BOUWGRONDEN VILLABOUW in Wingene - West-Vlaanderen

Aan de Egemsestraat in Wingene ontwikkelen we een nieuwbouwproject met twee projectwoningen en vier villagronden met vrije keuze van architectuur. De bouwgronden voor villabouw hebben een oppervlakte tussen 446 m² en 868 m². Dankzij zuidwestelijke oriëntatie van deze percelen geniet u bovendien vanaf ‘s morgens ten volle van een aangename, zonnige tuin.

Momenteel zijn er nog slechts 2 bouwgronden beschikbaar. Interesse in één van deze villa's met vrije keuze van architectuur? Contacteer ons voor een afspraak met één van onze bouwadviseurs voor een persoonlijke rondleiding in de kijkwoning in Tielt op één van onze bezoekdagen of voor een persoonlijk bezoek.

Deze bouwgrond kan ook worden aangekocht zonder bouwverplichting.

Ligging en omgeving

Nieuwbouwproject Wingene

Dit nieuwbouwproject wordt gerealiseerd in een nieuwe, doodlopende zijstraat van de Egemsestraat, ter hoogte van de Hofakkerlaan. Deze Wingense invalsweg biedt u enerzijds een directe verbinding met de gemeentelijke kern, terwijl u anderzijds makkelijk aansluit op de gemeenten Pittem en Tielt. Daarnaast biedt diezelfde gewestweg u een uitvalsweg naar de E40 via het op-en afrittencomplex in Beernem.


In de buurt

• Vrije basisschool Centrum (1km)
• Dorpscentrum Wingene (500m)
• Gemeentelijk zwembad De Alk (800m)
• Sportcomplex De Tuimelaar (500m)
• E40 (9km)
• Centrum Tielt (10km)

Aanbod & Plan

Nieuwbouwproject Wingene
met nieuwbouwwoningen en bouwgronden voor villabouw
67


Legende
  • Bouwgrond / villabouw
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Plannen
Meer info
Lot 6
748 m2
Bouwgrond / villabouw

PRIJS OP AANVRAAG

Lot 7
817 m2
Bouwgrond / villabouw

PRIJS OP AANVRAAG

De prijs is de optelsom van de grond en de infrastructuur maar exclusief btw en kosten (eventuele registratierechten, ereloon notaris, aktekosten).

 

De constructieprijs voor het bouwen van een gepersonaliseerde villa van 180 m² bewoonbare oppervlakte op één van deze bouwgronden ramen we vanaf €350.000 incl. architect en excl. btw.

 

Foto’s en visualisaties zijn louter ter inspiratie.