Laatste lot

NIEUWBOUWVILLA ZWEVEZELE

Bouwgrond villabouw

In Zwevezele bouwt Dumobil een alleenstaande villa op een ruim stuk bouwgrond van 1.088 m² met vrije keuze van architectuur. Het ontwerp wordt gemaakt in overleg en samen met u door uw of onze architect. De afwerkingsmaterialen zijn vrij te kiezen.

De villa's hier voorgesteld zijn realisaties van Dumobil en tonen we enkel ter inspiratie. Gaat uw voorkeur naar een hedendaagse, landelijke of moderne bouwstijl? Hier krijgt u de mogelijkheid om te kiezen en uw droomvilla te realiseren.

Laat u inspireren door onze villabouw realisaties.

Bekijk ook de informatie i.v.m. de nieuwbouw projectwoningen

Ligging en omgeving

Bouwgrond villabouw
Zwevezele in West-Vlaanderen en deelgemeente van Wingene telt ruim 5.000 inwoners. In het dorpscentrum bevindt zich het Kasteelpark, met gerestaureerd koets- en badhuis. Het gehucht Hille kent een florerende industrie en situeert zich op 15 minuten fietsen van de Munkebossen en het natuurdomein Zorgvliet. Zwevezele ligt daarnaast in de driehoek Tielt - Roeselare - Torhout waardoor stadsfaciliteiten vlot bereikbaar zijn.

Aanbod & Plan

NIEUWBOUWVILLA ZWEVEZELE
4
4


Legende
  • Bouwgrond / villabouw
 
Lot Nr.
Grondopp.
Type
Prijs (Excl. kosten)
Plannen
Meer info
Lot 4
1088 m2
Bouwgrond / villabouw

WELDRA BESCHIKBAAR

De prijs voor de bouwgronden is de optelsom van de grond en de infrastructuur maar exclusief btw en kosten (eventuele registratierechten, ereloon notaris, aktekosten).

 

De constructieprijs voor het bouwen van een gepersonaliseerde villa van 180 m² bewoonbare oppervlakte op één van deze bouwgronden ramen we vanaf €350.000 incl. architect en excl. btw.