Familie Blockeel

We zochten naar een ervaren partner die we volop konden vertrouwen

"Bouwen in vertrouwen binnen een redelijke termijn"

De familie Blockeel was al in het bezit van bouwgrond en samen met hun architect werden er ijverig plannen gesmeed voor de nieuwbouwwoning. Een bijzonderheid van hun bouwproject was de versmelting van woning en handelszaak, wat vanzelfsprekend invloed had op indeling en oriëntatie. Een moderne stijl lag vast. 


Gezien de professionele activiteiten en de verweving van zakelijk gebruik en woning, was het voor de bouwheer uiterst belangrijk een bouwpartner te vinden die het nieuwbouwproject in een redelijke termijn kon realiseren, zonder toegevingen aan de verwachte kwaliteit. “We hadden weinig tijd om zelf achter alle details aan te gaan en zochten echt een ervaren partner die we volop konden vertrouwen” getuigt de heer Blockeel. “Gezien ons gezin ook drie kleine kinderen telt, keken we enorm uit naar het betrekken van onze nieuwe thuis”.

 

"We hadden weinig tijd om zelf achter alle details aan te gaan en zochten echt een ervaren partner die we volop konden vertrouwen" getuigt de heer Blockeel.


Een eerste verkennend contact verliep met de vertegenwoordiger van Dumobil. Daarna was ook de architect betrokken. “Vanzelfsprekend hebben we vergeleken, maar het voelde goed aan” herinnert de heer Blockeel zich nog goed. Het door de bouwheer vooropgestelde budget en de afgegeven offerte werden verregaand gerespecteerd. 

 

Dumobil deed suggesties voor de uitvoering van het voorliggende bouwplan en in samenspraak met de architect werden nog een aantal detailaanpassingen doorgevoerd. Dumobil realiseerde het volledige project, maar het zakelijk gedeelte werd winddicht opgeleverd. Voor de finale afwerking werd een gespecialiseerd bedrijf voor winkelinrichting aangesproken, gezien er ook rekening moest worden gehouden met een strenge wetgeving m.b.t. voedselhygiëne.

 

Familie Blockeel: “De afgesproken bouwtijd werd ondanks een zeer strenge winter met minder dan een maand overschreden. We zijn echt zeer tevreden en dat op alle vlakken van de samenwerking”.