Familie Buysse

We hebben samen een geweldig traject afgelegd

"Kijkwoning als gids"

De broer nam het voortouw met de bouw van een hedendaagse woning volgens het voorbeeld van een Dumobil-kijkwoning. De bouwervaring met Dumobil beviel duidelijk en de positieve commentaren gaven de doorslag om de voetsporen te treden van zijn broer. “We waren dan wel al besmet met de bouwmicrobe, maar hadden een duidelijk andere stijlvoorkeur” getuigt mevrouw Buysse. “We zochten meer een klassieke villa. Dumobil verwees naar hun kijkwoning in Sint-Martens-Latem en dat werd onze hartendief!”.


De kijkwoning in Sint-Martens-Latem was een gedroomde inspiratiebron en bevestigde dat Dumobil groen licht zou krijgen als bouwpartner. “We hadden een goed gesprek met architect Berkein, die heel vaak samenwerkt met Dumobil” getuigt mevrouw Buysse. “We keerden herhaald terug naar de kijkwoning in Sint-Martens-Latem en stelden telkens opnieuw vast dat alles zo perfect in elkaar zat, dat het voor ons niet anders moest. Het voelde allemaal zo goed aan; zo moest onze nieuwe thuis er ook uitzien!”.

 

“We hadden een goed gesprek met architect Berkein, die heel vaak samenwerkt met Dumobil” getuigt mevrouw Buysse.

 

Helemaal overtuigd van stijl, concept en uitvoering, liepen de bouwlustigen in sneltreinvaart door de verschillende keuzeprocessen. “Toen we de trap gingen kiezen bij Vandermeulen, was de specialist al meer dan twee uur in de weer geweest met een klant, zonder dat ze veel verder waren gekomen. Hij kon het dan ook nauwelijks geloven dat wij er in amper een half uur helemaal uit waren” herinnert zich de dames des huize. “Ook bij het bepalen van de deuren, de vloeren, ging het allemaal zeer vlot omdat we exact wisten hoe het moest uitzien”.

Tot de grote tevredenheid over de realisatie droeg ook werfleider Lieven bij. De bouwheer: “Een werkelijk fantastische kerel, een persoon met een enorm engagement voor het hem toevertrouwde project! Hij was altijd bereikbaar, gaf snel en duidelijk antwoord aan de telefoon of via mail. Nooit was het teveel als we iets vroegen. We hebben samen een geweldig traject afgelegd!”

 

De bouwheer: “Een werkelijk fantastische kerel, een persoon met een enorm engagement voor het hem toevertrouwde project! 

 

De woning was volledig afgewerkt toen ze betrokken werd. Voor de keuken en schilderwerken werden nog enkele persoonlijke relaties gecontacteerd.