Familie Deumeurisse - Verstraete

De volledige afwerking werd toevertrouwd aan Dumobil.

“Eigenlijk liepen we helemaal niet met bouwplannen in het hoofd” kijkt de heer Demeurisse terug, “maar toen we de woning van onze zoon zagen opschieten, kregen we plots ook de bouwkriebels te pakken! We hadden zelfs de mogelijkheid om er pal naast of achteraan aansluitend te bouwen, maar daar hebben we bewust van afgezien. Iedereen moet van zijn eigen vrijheid kunnen genieten. Uiteindelijk zitten we toch zo dichtbij, zonder elkaar voortdurend op de vingers te kijken”.

 

Tijdens de voorafgaande besprekingen werden een aantal persoonlijke aanpassingen doorgevoerd, maar de hoofdlijnen bleven behouden zoals Dumobil voorstelde. Toch verschilt de woning van die van hun zoon, al was het alleen al maar door de ligging van het perceel en de oriëntatie van de woning.

 

Het Dumobil-project lag op amper 800 m van de vroegere thuishaven. Het was dan ook vanzelfsprekend dat dagelijks een werfbezoek werd afgelegd. “We zijn met pensioen en hadden er de tijd voor, maar het geeft ook een goed gevoel te zien hoeveel zorg eraan besteed wordt”.

 

Dumobil werd de volledige afwerking toevertrouwd. Het vorige huis werd verkocht en moest tegen eind april beschikbaar zijn voor de nieuwe eigenaars. “Op 14 april sliepen we onze eerste nacht in ons nieuwe huis” getuigt de heer Demeurisse.

 

“Een perfecte gerespecteerde timing dus en het voelde ook direct vertrouwd aan!”