Familie Waelkens

Het eerste contact bleek al meteen een schot in de roos

"We willen het best nog eens overdoen"

Vooreerst werd er gewikt en gewogen tussen op eigen houtje bouwen of kiezen voor een algemene aanneming. De bouwheer was al in het bezit van een geschikt terrein, maar zag het niet zitten om alles zelf te moeten regelen. Omdat Philippe Dubaere een kennis is via de schoonvader, lag het voor de hand om bij Dumobil af te stappen en de bouwplannen door te spreken.


Het eerste contact met het bouwbedrijf verliep via een werfleider en dat bleek al meteen een schot in de roos. De heer Waelkens: “We hebben een heel goed gesprek gehad, waarbij we heel eerlijke antwoorden kregen op al onze vragen. Onze gesprekspartner dacht mee, gaf echt het gevoel ons project vooruit te helpen”.

 

De heer Waelkens: “We hebben een heel goed gesprek gehad, waarbij we heel eerlijke antwoorden kregen op al onze vragen. Onze gesprekspartner dacht mee, gaf echt het gevoel ons project vooruit te helpen”.


Vervolgens werd een afspraak gemaakt met de architect, die zowat als huisarchitect van Dumobil gekend staat. De bouwheer getuigt: “Opnieuw deed zich hetzelfde scenario voor: een luisterend oor dat ons begreep, een zeer vlotte communicatie. Nooit hadden we het gevoel dat de frequente samenwerking tussen de architect en Dumobil ons project anders zou inkleuren. Hij stelde zich altijd neutraal en professioneel op, in ons belang”.


Tevredenheid klinkt ook bij het hoofdstuk uitvoering: “Het vooropgestelde budget werd absoluut gerespecteerd en de posten waar zich een overschrijding aandiende werden altijd correct verantwoord en geargumenteerd”. De bouwheer opteerde o.a. voor andere beglazing, gezien de grote glasoppervlakken achteraan. Het weerhouden type zorgt voor een verhoogde warmteweerkaatsing in de zomer en betere isolatie van het interieur tijdens de winter.

Het bouwproject stond in amper acht maand, een perfecte naleving van de vooropgestelde timing. De heer Waelkens besluit: “We hebben werkelijk nergens moeten ingrijpen en kunnen getuigen van zorgeloos bouwen zoals we dat ook gewenst hadden. Alles verliep naar wens, zonder dat we ons ook maar ergens zorgen om hoefden te maken.

 

De heer Waelkens besluit: “We hebben werkelijk nergens moeten ingrijpen en kunnen getuigen van zorgeloos bouwen zoals we dat ook gewenst hadden. Alles verliep naar wens, zonder dat we ons ook maar ergens zorgen om hoefden te maken."

 

Dat deze klant al eens beroep moest doen op de dienst na verkoop, verandert daar niets aan, want ook die heeft zich voluit bewezen: “We hadden een waterprobleem in de kelder en de interventie gebeurde nog dezelfde dag. Alles verliep vlot en tot grote tevredenheid”.