Liefde op het eerste gezicht voor strak moderne villa

“Als bouwheer weet je bij Dumobil heel goed waar je aan begint.”

In de zoektocht naar hun ideale woning vond de familie P.-C. hun inspiratie in de kijkwoning in Tielt, deze matchte perfect met de droomvilla die het koppel voor ogen had. Na een bezoek ter plaatse en een aangenaam gesprek met de Dumobil bouwadviseur, hakten ze de knoop door.

 

Kijkwoning perfecte weergave van droomhuis

“Tijdens ons bezoek aan de kijkwoning in Tielt kon ons geluk niet op. Het design en de kwaliteit kwamen volledig overeen met onze ideeën en wensen. Ons gesprek met de bouwadviseur bevestigde onze vermoedens: Dumobil kent zijn metier”, vertelt de vrouw des huizes. Beide partijen gingen aan tafel zitten. Dumobil bracht in kaart wat de verwachtingen van het koppel waren: hoeveel slaapkamers, welk niveau van afwerking, hoeveel bewoonbare oppervlakte, … Alles werd duidelijk opgelijst en dit vormde de basis voor de plannen en de raming. “Het viel ons op hoe snel ze begrepen waar we naar op zoek waren. Het Dumobil team schept vertrouwen en vertrekt vanuit een servicegerichte mindset.”

 

Professioneel en met kennis van zaken

De professionele aanpak van Dumobil maakte voor de familie P.-C. het verschil: “Dumobil medewerkers weten waarover ze spreken. Bovendien namen ze onze vragen of opmerkingen echt in overweging en kwamen ze steeds met verschillende opties of aanbevelingen.” Dat Dumobil hierbij ook steeds het financiële plaatje in acht neemt, is voor het koppel een absoluut pluspunt. “De totaalaannemer denkt met je mee en is duidelijk over de mogelijke impact qua timing en kost. Wanneer zich een probleem voordoet, zoekt Dumobil naar de meest geschikte uitkomst voor alle betrokkenen.” Het koppel was ook aangenaam verrast over de verschillende aspecten die in het prijsbestek zijn opgenomen, zoals technische controles en rapporten.

Het niveau van het bouwteam is volgens de bouwheer indrukwekkend. “Als particulier kan je dit onmogelijk evenaren. Dumobil werkt samen met partners die even gepassioneerd zijn door hun job en prat gaan op hun vakmanschap. Qua aansturing en opvolging biedt de totaalaannemer een enorme meerwaarde. Zonder Dumobil was dit bouwproject nooit in 11 maanden tijd afgerond.”

 

Persoonlijke aanpak van Dumobil
maakt het verschil

Tijdens de uitvoering bracht het koppel nog enkele kleine wijzigingen aan, zoals een extra dakraam. P.: “Dumobil is zeer punctueel in planning en uitvoering, en tegelijk toch flexibel, binnen de grenzen van het mogelijke uiteraard. Daarin merk je duidelijk hun persoonlijke benadering.” Het bouwbedrijf plande op regelmatige tijdstippen opvolgingsgesprekken in, waardoor de familie nooit voor verrassingen kwam te staan. Ook na de finale oplevering verloopt het contact met Dumobil heel vlot.

“Als bouwheer weet je bij Dumobil heel goed waar je aan begint, door hun transparante communicatie en duidelijke opvolging. En alles wordt ook effectief opgeleverd. Een absolute aanrader.”

 

 

→ BEKIJK MEER BEELDEN VAN DEZE REALISATIE