Kijkwoning Erpe-Mere

Kattelinnestraat 7 - Erpe-Mere

 

 

HARMONIEUS TOTAALCONCEPT IN ERPE-MERE

Deze energiezuinige woning toont een doordachte flow waarbij comfort en gebruiksgemak centraal staan. Het ontwerp heeft een hedendaags design met strakke lijnen, een horizontaal volume op het gelijkvloers met grote raampartijen voor veel daglicht. De indeling van de woning is gebaseerd op de dagelijkse routine van de bewoners, met aandacht voor privacy, rust en akoestiek. Vandaar bevindt de woonkamer zich op het einde van het bouwvolume. Ook het interieurontwerp is gebaseerd op een strak lijnenspel dat door de hele woning loopt. Alle complexiteit werd weggewerkt met meubelmaatwerk wat zorgt voor een opgeruimde en serene sfeer. Gezelligheid en rust staan voorop, met gebruik van lichte en donkere tinten en een grijze/beige kleurenpalet. De warme en tijdloze materialen zoals hout en natuursteen zorgen voor een authentiek geheel.

 

De woning is op het zuiden gericht en heeft geïntegreerde zonwering om oververhitting te voorkomen. Er is een overdekte buitenruimte met een vloeiende en naadloze overgang tussen binnen en buiten. De gevelbekleding bestaat uit een mix van materialen om het E-peil van de woning laag te houden en combineert betonlook crepi met zwart hout. De woning wordt verwarmd met geothermie en zonnepanelen.

 

Als kijkwoning werd deze woning bewust volledig naar de straatkant georiënteerd voor een optimale en exclusieve inkijk. Wens je de kijkwoning te bezoeken? Van harte welkom tijdens onze volgende bezoekdag op zondag 23 juni van 13 tot 17u.

 

Reserveer je bezoek

 

Of maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding

 

 

 

Uitvoering i.s.m. architect Tom Lierman, interieurarchitecte Laura Calleeuw en NTER Totaalinrichting

 

Lees ook onze blogs:

 

Het concept achter onze nieuwe kijkwoning in Erpe-Mere

 

Tijdloos interieur voor harmonieuze kijkwoning in Erpe-Mere

Persoonlijk bezoek

Aan de kijkwoning
U hebt bouwplannen en onze kijkwoning valt in de smaak?
Dringend tijd voor een uitgebreide rondleiding!


Onze bouwspecialist maakt samen met u de rondgang en beantwoordt al uw vragen.
Op een moment dat u het past.

AFSPRAAK INPLANNEN
Laat uw gegevens achter, en wij contacteren u om een afspraak vast te leggen.
   
Vb: 03 123 45 67, of met landcode: 0031 12 34 56 78 90

Ik heb de privacy verklaring gelezen en goedgekeurd.