Kijkwoning Meulebeke

________

 

 

Leopold Sacrezstraat 22, 8760 Meulebeke

GPS: STEENSTRAAT 97 - 8760 Meulebeke

 

 

In het residentieel woonproject Kapelhoek in Meulebeke presenteert Dumobil een moderne, halfopen kijkwoning. De kijkwoning is noordoostelijk georiënteerd, en is gebouwd op een perceel met een oppervlakte van 456 m².

 

Naast de moderne architectuur typeert de ruime wooncapaciteit deze nieuwbouw kijkwoning. Deze kijkwoning is zéér functioneel ingericht met op het gelijkvloers een ruime keuken, eethoek, zithoek, bureauruimte, apart toilet en een inpandige garage met wasplaats. Op de verdieping zijn er maar liefst 4 slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een extra bergruimte.

 

De grote schuiframen in de keuken en eetplaats versterken de lichtinval binnenshuis en creëren het ultieme binnen-buiten gevoel dankzij het zicht op de prachtige tuin.

 

Het nieuwbouwproject Kapelhoek situeert zich tussen de Steenstraat en de Kapellestraat, dichtbij de Meulebeekse dorpskern in een rustige en gezinsvriendelijke woonbuurt. De projectwoningen maken gebruik van een verwarmingsinstallatie op geothermie.

 

Hebt u interesse in deze nieuwbouwwoningen? Tijdens onze geplande bezoekdagen kan u bij onze bouwadviseur terecht met al uw vragen. Of contacteer ons voor een persoonlijk bezoek aan de kijkwoning.

 

Op zoek naar een totaalaannemer voor uw villabouwwoning? Maak een afspraak met één van onze villabouwadviseurs voor een bezoek aan de kijkwoning in Tielt en vermeld eventueel uw interesse in de bouwstijl van de kijkwoning in Meulebeke.

 

Virtueel bezoek

Aan de kijkwoning

Onze strak moderne kijkwoning in Meulebeke maakt deel uit van een nieuwbouwproject waar Dumobil nieuwbouwwoningen in een moderne en landelijke bouwstijl bouwt.

 

Bent u na het zien van de foto's benieuwd naar meer? Laat u inspireren via een 360° virtuele tour. Bekijk de slimme inrichting en de kwalitatieve afwerking van deze ruime kijkwoning.Bekijk de virtuele rondleiding

Persoonlijk bezoek

Aan de kijkwoning
U hebt bouwplannen en onze kijkwoning valt in de smaak?
Dringend tijd voor een uitgebreide rondleiding!


Onze bouwspecialist maakt samen met u de rondgang en beantwoordt al uw vragen.
Op een moment dat u het past.

AFSPRAAK INPLANNEN
Laat uw gegevens achter, en wij contacteren u om een afspraak vast te leggen.
   
Vb: 03 123 45 67, of met landcode: 0031 12 34 56 78 90

Ik heb de privacy verklaring gelezen en goedgekeurd.