Kijkwoning Hooglede

Een levendige stad wordt nog aantrekkelijker om in te wonen dankzij het duurzaam woonproject Schaerkehoek, gelegen in een uiterst rustige en kindvriendelijke buurt met een vlotte N-Z / O-W-fietsverbinding. De moderne kijkwoning (op lot 94) bevindt zich naast het e-mobipunt, met elektrische deelauto’s en een pakjesdienst exclusief voor de Dumobil-bewoners. Net als de gehele verkaveling is ook de kijkwoning aangesloten op een warmtenet.

 

Het woonproject in Hooglede illustreert onze toewijding aan duurzaam bouwen en ondernemen. We streven naar lage-energiewoningen en introduceren de nieuwste technologieën voor het besparen van grondstoffen, waarbij we alternatieve energiebronnen benutten.

 

Ontdek ons futureproof woonproject en ervaar zelf de vertrouwde kwaliteit van Dumobil tijdens een bezoek aan de kijkwoning. Geen beschrijving kan de authentieke ervaring evenaren. Laat je inspireren en informeren over het warmtenet, mobiliteit, biodiversiteit, duurzaamheid, ons e-mobipunt,...  De volgende bezoekdag aan deze kijkwoning staat gepland op zondag 28 april (meer info volgt).

 

Bezoek ook onze landelijke kijkwoning op de verkaveling.

 

Adres: Marie Curiestraat 24, 8830 Hooglede - naast ons emobipunt op de verkaveling (via R32 of de Brugsesteenweg naar de Honzebrouckstraat)

Persoonlijk bezoek

Aan de kijkwoning
U hebt bouwplannen en onze kijkwoning valt in de smaak?
Dringend tijd voor een uitgebreide rondleiding!


Onze bouwspecialist maakt samen met u de rondgang en beantwoordt al uw vragen.
Op een moment dat u het past.

AFSPRAAK INPLANNEN
Laat uw gegevens achter, en wij contacteren u om een afspraak vast te leggen.
   
Vb: 03 123 45 67, of met landcode: 0031 12 34 56 78 90

Ik heb de privacy verklaring gelezen en goedgekeurd.