KIJKWONING RUISELEDE

Adres

Oude Tieltstraat, 8755 Ruiselede

 

Over deze kijkwoning

De kijkwoning van het residentieel woonproject in Ruiselede is een ruime,

half open woning op een oppervlakte van 270 m2.

 

Naar architectuur toe, valt deze kijkwoning op, dankzij de keuze voor een gecombineerde afwerking in baksteenarchitectuur.

De combinatie van de rode en witte baksteen geeft een landelijk en modern karakter aan de voorgevel.

 

Langs de open zijde biedt de toevoeging van een carport een efficiënte, hedendaagse en budgetvriendelijke oplossing voor de wagen.

Deze carport geeft toegang tot een gezellige, zongerichte tuin. Het aanwezige schuifraam aan de tuinzijde, geeft vlot toegang tot het kwalitatief afgewerkte interieur.

Het gelijkvloers van deze woning omvat een leefkeuken met eetkamer, die via het schuifraam en de buitendeur uitgeven op de tuin. Daarnaast is er een ruime, lichtrijke zithoek, een wasplaats/berging en een inkomgedeelte met wc.

Op de eerste verdieping vindt u een masterslaapkamer en 2 andere slaapkamers, een badkamer, en een nachthal met wc. De ruime zolderverdieping van 32 m2, is bereikbaar via een zolderluik, en kan u afwerken naar eigen voorkeur. 

 

Dankzij de gekozen architectuur en de gezellige, functionele inrichting, spreekt onze kijkwoning in Ruiselede heel wat mensen aan. Het biedt bovendien een interessante woning in de zoektocht naar een nieuwe thuis in een aangename en kindvriendelijke omgeving.

Persoonlijk bezoek

Aan de kijkwoning
U hebt bouwplannen en onze kijkwoning valt in de smaak?
Dringend tijd voor een uitgebreide rondleiding!


Onze bouwspecialist maakt samen met u de rondgang en beantwoordt al uw vragen.
Op een moment dat u het past.

AFSPRAAK INPLANNEN
Laat uw gegevens achter, en wij contacteren u op een afspraak vast te leggen.

Ik heb de privacy verklaring gelezen en goedgekeurd.