kijkwoning Zwevezele

WATERJUFFERSTRAAT 48 (LOT 21) - ZWEVEZELE

Karaktervolle hedendaagse woning, met veel lichtinval gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving.

 

Deze bijzondere halfopen kijkwoning met zadeldak is gelegen in het residentieel nieuwbouwproject in Zwevezele met in totaal 24 woningen in hedendaagse landelijke bouwstijl met een zachte rood-witte gevelafwerkingen en 4 bouwgronden voor villabouw met vrije keuze van architectuur.

 

De inkomhal met vestiaire geeft toegang tot de leefruimte, een apart toilet en trap.

 

De open lichtrijke leefruimte bevat een zitruimte, een eetplaats en een moderne open luxueus uitgeruste keuken met zicht op de tuin en het terras. Naast de keuken bevindt zich een gerieflijke grote berging met aansluiting voor een wasmachine en plaats voor een droogkast.

 

Het interieur is gezellig en strak modern. Herleid tot de essentie is de volledige woning praktisch en functioneel ingericht met voldoende ruimte om te koken, te spelen, te lezen,… en met een heleboel opbergmogelijkheden is het hier in deze rustige en kindvriendelijke woonbuurt aangenaam wonen en leven.

 

In de volledige woning is er rekening gehouden met de aanwezigheid van daglicht. Met grote raampartijen op het gelijkvloers zowel vooraan als achteraan en ook dakvensters in de kamers en op de zolder.

 

Op de verdieping is er een ruime nachthal met 3 slaapkamers, een afzonderlijk toilet en een badkamer met bad, dubbele lavabo en inloopdouche.

 

Er is een mooie vaste houten trap naar de zolderverdieping. Op de zolder kom je in een volledig afgewerkte open lichtrijke polyvalente ruimte met tal van mogelijkheden. Deze extra kamer kan dienst doen als hobbyruimte, kantoor, speelkamer of extra slaapkamer. Daarnaast is er nog een aparte technische ruimte/berging.

Persoonlijk bezoek

Aan de kijkwoning
U hebt bouwplannen en onze kijkwoning valt in de smaak?
Dringend tijd voor een uitgebreide rondleiding!


Onze bouwspecialist maakt samen met u de rondgang en beantwoordt al uw vragen.
Op een moment dat u het past.

AFSPRAAK INPLANNEN
Laat uw gegevens achter, en wij contacteren u om een afspraak vast te leggen.
   
Vb: 03 123 45 67, of met landcode: 0031 12 34 56 78 90

Ik heb de privacy verklaring gelezen en goedgekeurd.