Uw droomwoning, onze daadkracht!


Dumobil staat ten dienste van u, de bouwheer/dame, en van de maatschappij. Hierbij besteden wij bijzonder veel aandacht aan woonbeleving, innovatie en duurzaamheid. Onze jarenlange ervaring vertaalt zich telkens weer in kwaliteit en slimme architectuur.


Wij (ver)bouwen de woning van uw dromen en bieden hiervoor de volgende formules aan: woonprojecten, villabouw, totaalrenovatie en binnenstedelijke meergezinswoningen. 

 

Door de tijdsgeest aan te voelen en erop in te spelen is Dumobil steeds de tijd een stapje voor zijn. Wij gaan voor duurzaam en futureproof (ver)bouwen met projecten van de kust tot aan Brussel en Antwerpen.

60 JAAR DUMOBIL

Dit jaar viert Dumobil zijn 60e verjaardag! Meer dan een halve eeuw aan kennis, expertise en vaardigheden. Het bedrijf werd doorgegeven van vader op zoon en daarmee ook zijn kenmerkende waarden.

   

Samen met Dumobil kiest u voor:

• Kwaliteit - Persoonlijke begeleiding - Comfort

• Creativiteit - Flexibiliteit

• Vakbekwaamheid - Duurzaamheid - Energiezuinig bouwen

 

Lees het verhaal op de blog: 60 jaar Dumobil, een gesprek met Raoul, Philippe en Julien Dubaere.

Bouwen is genieten!

Het is een milestone in het leven van velen: eindelijk die bouwdroom realiseren. Toch mag je niet onderschatten wat daar allemaal bij komt kijken. Naast de wensen en de verlangens, zijn er ook de vraagtekens en de zorgen. Bij Dumobil denken we resoluut mee met de bouwheer/dame. Elk project is uniek en verdient een persoonlijke benadering. Enkel zo kunnen we de bijzondere droom van een opdrachtgever in de juiste vorm gieten.