TANTUM+® - WONINGEN

Een nieuw modulair woonconcept waarin het individu centraal staat.

Dumobil ontwikkelde een tot de essentie herleid modulair woonconcept waarin het individu centraal staat. Met de Tantum+®-woning speelt Dumobil in op de nood aan nieuwe woonvormen voor een wijzigende demografie. Deze woonvorm richt zich voornamelijk op mensen die op zoek zijn naar een iets compactere woning.

TANTUM+®

SIGNED by DUMOBIL

Een Tantum+®-woning bestaat uit twee wooneenheden, die verticaal gebouwd worden. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 85 m2. Ideaal voor o.m. singles, alleenstaande ouders, jonge gezinnetjes of koppels, die op zoek zijn naar een compacte kwalitatieve woning. De ‘plus’ in Tantum+® beklemtoont dat men deel uitmaakt van een woonbuurt, met toch voldoende behoud van privacy.

INDELING EN RUIMTE

Voor de indeling en inrichting van deze woningen houdt Dumobil rekening met het wooncomfort. Elke bewoner heeft een eigen oprit en een individuele inkom. Iedere woning heeft toegang tot één of meerdere privéterrassen en tuin met berging. Deze tuin geeft op zijn beurt directe toegang tot het fiets- of wandelpad. Voor elke Tantum+®-woning is er een eigen parkeer- en fietsplaats.
Qua indeling bestaan er verschillende types Tantum+®-woningen (type A, B & C). Zo kan er geopteerd worden voor een woning met één of twee slaapkamers. Er is een volledige (technische) loskoppeling tussen de twee wooneenheden. Elke woning heeft namelijk zijn eigen technieken, en gescheiden tellers.
I

Mooie architectuur, veel lichtinval en optimale akoestiek

ARCHITECTUUR & afwerking

Deze woningen genieten een mooie architectuur, veel lichtinval en een optimale akoestiek. Ze worden per veelvoud van twee gecreëerd, wat resulteert in een uniform architecturaal straatbeeld.

In de aankoopprijs zit een volledige afwerking van de woning, met uitzondering van schilderwerk en meubilair. Dumobil voorziet elke woning van een aangelegde oprit, een volledige tuinaanleg met afsluiting, tuinberging en terras(sen), een keuken met bijhorende toestellen, een badkamer met lavabomeubel en inloopdouche, en een afzonderlijk toilet.

BEN-woningen

Een grote financiële troef van de Tantum+®-woningen is dat ze gekwalificeerd staan als BEN-woningen

BEN staat voor ‘bijna-energieneutraal’, en vanaf 2021 wordt dit de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen. Het bijzondere aan deze woningen is dat ze weinig energie verbruiken en dat een deel van deze energie afkomstig is van een hernieuwbare energiebron.

I

Een prachtig alternatief voor singles,
alleenstaande ouders, jonge gezinnetjes of koppels.

Tantum+® woningen - nieuwbouwproject Schaerkehoek in Hooglede

Dit nieuw concept van wonen wordt voor het eerst geïmplementeerd in de nieuwe verkaveling Schaerkehoek in Hooglede, tussen andere grondgebonden woningen, waardoor het geheel een mix van woontypologieën vormt.

naar NIEUWBOUWPROJECT SCHAERKEHoeK