Totaalrenovatie

Totaalrenovatie

Uw partner voor renovaties op maat

De ziel, het cachet en de authenticiteit van uw woning in ere herstellen, al dan niet met een hedendaagse toets. Volgens de regels van de kunst en met oog voor optimaal wooncomfort. Hier stelt Dumobil zich garant voor. Uw droomrenovatie, onze missie.

Bij Dumobil houden we van het contrast tussen oud en nieuw. We integreren persoonlijke elementen in ons ontwerp en hergebruiken zo veel mogelijk zaken uit de bestaande woning. Duurzaam en energiezuinig verbouwen is ons uitgangspunt. Na uw renovatieproject is uw woning klaar voor de toekomst.

Of u nu kiest voor een landelijke stijl of strakke contouren, Dumobil renoveert elk type architectuur. We werken met uw eigen architect of brengen iemand aan die bij u past. Samen blazen we het karakter van uw woning nieuw leven in, met gevoel voor de historiek van het gebouw.

De kracht van een totaalaannemer

Renoveren met Dumobil is renoveren met een gerust hart.

Onverwachte stabiliteitsproblemen, extra isolatie nodig of aansluitingen die ontbreken? Verbouwen is vaak complexer dan gedacht. Voor een feilloze verbouwing zijn een goede co├Ârdinatie en een nauwgezette opvolging essentieel.

Met 60 jaar ervaring in de bouwstiel kent totaalaannemer Dumobil de kneepjes van het vak en heeft het alle expertise en knowhow in huis voor een succesvolle totaalrenovatie. Zonder compromissen en met oog voor detail. Onze medewerkers begeleiden elk project van begin tot einde en hanteren een strikte opvolging qua timing en budget. Zo weet u vooraf waar u aan begint.

Bij Dumobil rekent u op een persoonlijke aanpak met 1 aanspreekpunt doorheen het hele renovatietraject. We gaan prat op transparante communicatie, luisteren steeds naar uw vragen of opmerkingen en zoeken samen de beste oplossing.

Renoveren met kennis van zaken

Precisie, expertise en daadkrachtige uitvoering

De woning van deze bouwheer stortte gedeeltelijk in, wat enorme stabiliteitsproblemen veroorzaakte in het hele gebouw. Geen sinecure dus om deze renovatieopdracht succesvol uit te voeren. Bovendien kenmerkte dit project zich door een aantal onvoorziene moeilijkheden. Totaalaannemer Dumobil nam de uitdagende taak op zich en volgde het project van a tot z op. Met een moderne look volgens de stijl van de bouwheer als eindresultaat.

Ontdek het verloop van deze complexe renovatie.

FOTOBOOK

IMPRESSIES van realisaties

Neem alvast een kijkje in enkele van onze renovatieprojecten en vind inspiratie voor jouw droomproject.