Villabouw Brugge


Heeft u er altijd al van gedroomd om een villa te bouwen in Brugge? Wij helpen u graag om uw bouwdroom in vervulling te laten gaan. Als bouwbedrijf met meer dan 50 jaar ervaring kunt u vertrouwen op onze kennis en expertise om uw villa te realiseren.

 

Heeft u een bouwgrond in de buurt van Brugge? Maak dan een afspraak met één van onze bouwadviseurs en nemen graag uw bouwplannen met u door!

 

Bent u nog op zoek naar een bouwgrond? Bekijk onze overzichtspagina met bouwgronden, misschien vindt u wel een geschikte bouwgrond in onze portefeuille!

Sleutel-op-de-deur-bouwbedrijf Brugge

Bent u op zoek naar een betrouwbare sleutel-op-de-deur-firma die actief is in Brugge? Wij helpen u graag verder! Vanuit onze kantoren in Tielt raken onze medewerkers vlot in Brugge en realiseren jaarlijks heel wat woningen en villa’s in de buurt, zowel op onze eigen verkavelingen als op eigen bouwgronden van onze klanten.

 

Als sleutel-op-de-deur-bouwbedrijf staan we in voor het volledige bouwproces van uw woning of villa. U hoeft enkel de bouwstijl, indeling en materialen kiezen, wij zorgen voor een kwalitatieve afwerking en oplevering binnen de afgesproken termijn!

Mobiliteit rond Brugge

De regio rond Brugge is een fantastische omgeving om te wonen. Een bruisende stad binnen handbereik om te winkelen en te genieten van kunst, cultuur, muziek, geschiedenis, enz., is voor velen een absolute meerwaarde. Ook de kust is makkelijk bereikbaar om te genieten van de zon of heerlijk uit te waaien.

 

Brugge heeft een uitgebreid busnetwerk naar het centrum en het treinstation. Het treinstation van Brugge ligt op de lijn Gent-Oostende en heeft ook een rechtstreekse verbinding met Kortrijk. Met de auto kan je via de E40 en E403 vlot dezelfde richtingen uit. Zo kan je vanuit Brugge makkelijk naar de rest van Oost- en West-Vlaanderen bereiken.

Kies uw bouwstijl: Landelijk – Strak modern – Hedendaags modern

Wilt u een landelijke villa bouwen? Of houdt u eerder van een strak moderne stijl?

Dumobil bouwt volledig op maat.

 

U bepaalt de bouwstijl en indeling dus helemaal zelf. Door onze strikt persoonlijke aanpak, realiseren wij de villa van uw dromen, in de bouwstijl die u graag ziet! Ontdek hieronder enkele van onze realisaties!

Op zoek naar een betrouwbare sleutel-op-de-deurfirma?

Maak nu een afspraak met één van onze bouwadviseurs.Vb: 03 123 45 67, of met landcode: 0031 12 34 56 78 90
Bezit u reeds bouwgrond?
    


Ik heb de privacy verklaring gelezen en goedgekeurd.Ontdek onze bouwstijlen

En laat u inspireren