Villabouw Kortrijk


Villabouw op maat is een onderdeel van de woningbouw waar heel wat bedrijven mee gestopt zijn. Er moeten immers heel wat plannen, ontwerpen en offertes gemaakt worden. Wij blijven op dit segment inzetten omdat we geloven in een persoonlijke aanpak op maat van de klant.

 

Met de villabouw op maat bouwen we bovendien woningen precies zoals de klant het in zijn gedachten heeft. Iemands bouwdroom tot in de details realiseren geeft veel voldoening en zorgt voor heel tevreden klanten.

Sleutel-op-de-deur-bouwbedrijf Kortrijk

Wilt u graag bouwen in de buurt van Kortrijk en bent u op zoek naar een sleutel-op-de-deur-firma die de hele werken voor u kan coördineren? Wij helpen u graag verder!

 

Onze kantoren bevinden zich in Tielt en wij zijn dan ook heel actief in de streek rond Kortrijk. Zowel voor de ontwikkeling van onze eigen verkavelingen als voor bouwen op bouwgrond van onze klanten rond Kortrijk.

 

Op zoek naar een geschikte bouwgrond of instapklare woning in de streek van Kortrijk? Kijk zeker eens naar onze talrijke verkavelingen rond Kortrijk.

Voordelen van bouwen met een
sleutel-op-de-deur bouwfirma

Als sleutel-op-de-deur-bouwbedrijf staan we in voor het volledige bouwproces van uw woning of villa. U hoeft enkel de bouwstijl, indeling en materialen kiezen, wij zorgen voor een kwalitatieve afwerking en oplevering binnen de afgesproken termijn!

 

  • > Een duidelijke prijs die vooraf vastligt
  • > Eén aanspreekpunt voor alle communicatie
  • > 100% Bescherming i.k.v. van de Wet Breyne 
  • > 10 jaar woongarantie en aansprakelijkheid
  • > U hoeft de werken en aannemers niet zelf te coördineren
  • > Geen discussies en misverstanden tussen de aannemers
  • > Een kwalitatieve afwerking
  • > Vakbekwaam advies en begeleiding

Wonen in de buurt van Kortrijk

De streek rond Kortrijk is een heel aangename omgeving om te wonen. De stad is ideaal om te winkelen, lekker te eten en te genieten van kunst en cultuur.

 

Kortrijk organiseert tal van evenementen, maar ook in de randgemeenten is heel wat te doen. Denk maar aan de Tinekesfeesten in Heule, de Rattefeesten, de Ezelsfeesten in Kuurne, enzovoort.

 

Vanuit Kortrijk is er een uitgebreid busnetwerk naar de randgemeenten en vanuit het treinstation van Kortrijk is er een rechtstreeks verbinding met Gent, Brugge en Brussel.

De ring rond Kortrijk, E17 en E403 zorgen voor vlotte verbinding naar Waregem, Gent, Roeselare en Brugge.

Kies uw bouwstijl:
Landelijk – Strak modern – Hedendaags modern

Wilt u een landelijke villa bouwen? Of houdt u eerder van een strak moderne stijl?

Dumobil bouwt volledig op maat.

 

U bepaalt de bouwstijl en indeling dus helemaal zelf. Door onze strikt persoonlijke aanpak, realiseren wij de villa van uw dromen, in de bouwstijl die u graag ziet! Ontdek hieronder enkele van onze realisaties of volg onze Pinterestpagina voor meer inspiratie.

Op zoek naar een betrouwbare sleutel-op-de-deurfirma?

Maak nu een afspraak met één van onze bouwadviseurs.Vb: 03 123 45 67, of met landcode: 0031 12 34 56 78 90
Bezit u reeds bouwgrond?
    


Ik heb de privacy verklaring gelezen en goedgekeurd.Ontdek onze bouwstijlen

En laat u inspireren