Villabouw Oost-Vlaanderen


Heeft u plannen of dromen om een villa op maat te bouwen in Oost-Vlaanderen en zoekt u een betrouwbare partner om het volledige bouwproces te coördineren? Dan bent u bij Dumobil aan het juist adres. Als sleutel-op-de-deur-bouwbedrijf met meer dan 50 jaar kennis en ervaring hebben wij alle expertise in huis om uw villa te realiseren.

 

Interesse om te bouwen met Dumobil? Contacteer één van onze bouwadviseurs voor een vrijblijvende afspraak.

Sleutel-op-de-deur-bouwbedrijf Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf om uw villa op maat in Oost-Vlaanderen te realiseren?

 

Vanuit onze kantoren in Tielt zijn wij vaak actief in de provincie Oost-Vlaanderen. Zowel voor het realiseren van woningen op onze eigen verkavelingen als voor villa’s op maat op bouwgronden van onze klanten.

 

Interesse in Dumobil? Maak nu een afspraak met één van onze bouwadviseurs!

Wat is sleutel-op-de-deur-bouwen?

De term sleutel-op-de-deur verwijst naar één bedrijf dat alle bouwwerken coördineert en de woning volledig afgewerkt oplevert.

Dumobil vormt dus het enige aansprekingspunt voor alle vragen en communicatie. Dat bespaart u heel wat stress. U hoeft immers niet voortdurend verschillende aannemers op elkaar afstemmen.

 

Bij sleutel-op-de-deur-bouwen met Dumobil wordt er samen met uw architect een voorontwerp uitgetekend, dat wij gebruiken om een eerste prijsofferte en EPB-studie mee te maken. Eventuele opmerkingen of aanpassingen worden doorgevoerd om tot een finaal plan en definitieve offerte te komen. Daarna gaan wij aan de slag om uw droomwoning te realiseren.

Welke bouwstijl verkiest u?
Landelijk – Strak modern – Hedendaags modern

Eén van de grootste voordelen van villabouw op maat is dat u de bouwstijl helemaal zelf kunt kiezen. Landelijk, hedendaags modern of strak? Of een combinatie van verschillende bouwstijlen?
U kiest helemaal zelf hoe uw woning eruit ziet.

 

Op zoek naar inspiratie? Ontdek hieronder enkele van onze realisaties of volg onze Pinterestpagina.

Op zoek naar een betrouwbare sleutel-op-de-deurfirma?

Maak nu een afspraak met één van onze bouwadviseurs.Vb: 03 123 45 67, of met landcode: 0031 12 34 56 78 90
Bezit u reeds bouwgrond?
    


Ik heb de privacy verklaring gelezen en goedgekeurd.Ontdek onze bouwstijlen

En laat u inspireren