Villabouw Sint-Martens-Latem


Heeft u bouwgrond in de buurt van Sint-Martens-Latem en bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw villa op maat te realiseren? Met Dumobil maakt u de juiste keuze.

 

Als bouwbedrijf met meer dan 50 jaar kennis en ervaring in de traditionele villabouw beschikken wij over de expertise om uw droomvilla tot in de puntjes af te werken.

Sleutel-op-de-deur bouwbedrijf Sint-Martens-Latem

Als Sleutel-op-de-deur-bouwbedrijf uit Tielt zijn wij vaak actief in Oost-Vlaanderen en de buurt van Gent. Onlangs is onze kijkwoning in Sint-Martens-Latem verkocht, die vele jaren als één van de referentiewoningen voor de landelijke stijl beschouwd werd.

 

Op zoek naar een betrouwbare partner om uw instapklare villa te realiseren? Contacteer ons voor meer informatie!

Wat is sleutel-op-de-deur-bouwen?

Over sleutel-op-de-deur-bouwen bestaan heel wat misverstanden. De term sleutel-op-de-deur betekent enkel dat één bedrijf alle werken coördineert, instaat voor de planning en het enige aansprekingspunt vormt.

 

In die manier van werken bestaan echter grote verschillen tussen verschillende bedrijven. Bij sommige bedrijven zijn er inderdaad beperkingen qua materiaalkeuze, inspraakmogelijkheden, enzovoort. Bij Dumobil is dat niet het geval.

 

Bij Dumobil heeft u de volledige vrijheid om uw woning volledig zelf te ontwerpen met een eigen architect, in de bouwstijl die u graag ziet en met de bouwmaterialen die u zelf kiest. Indien u dat wenst kunnen wij u bij al deze zaken begeleiden. In veel gevallen werken we met een standaardlastenboek als eerste prijsindicatie, waar u dan zelf verdere aanpassingen aan maakt bij de materiaalkeuze.

Wonen in Sint-Martens-Latem

Het klassevolle Sint-Martens-Latem in de schaduw van Gent is een droomlocatie om te wonen en leven.

 

U geniet er van alle voordelen van wonen in een randgemeente met de Arteveldestad binnen handbereik om te shoppen, genieten van kunst, muziek en cultuur en de vele festiviteiten.

Ontdek onze realisaties
Landelijk – Strak modern – Hedendaags modern

Als bouwbedrijf gespecialiseerd in villabouw op maat, creëren wij uw woning in de stijl die u verkiest.

 

Op zoek naar inspiratie? Neem gerust een kijkje in onze realisaties hieronder.

 

Of volg onze Pinterest pagina voor nog mee bouwideeën!

Op zoek naar een betrouwbare sleutel-op-de-deurfirma?

Maak nu een afspraak met één van onze bouwadviseurs.Vb: 03 123 45 67, of met landcode: 0031 12 34 56 78 90
Bezit u reeds bouwgrond?
    


Ik heb de privacy verklaring gelezen en goedgekeurd.Ontdek onze bouwstijlen

En laat u inspireren