Villabouw West-Vlaanderen


Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw villa op maat in West-Vlaanderen te realiseren? Als bouwbedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in traditionele villabouw zijn wij uw geschikte partner! Vanuit onze kantoren in Tielt kunnen wij vlot alle regio’s in West-Vlaanderen bereiken voor een efficiënt bouwproces met secure opvolging.

Bouwbedrijf West-Vlaanderen

Op zoek naar een sleutel-op-de-deur-bouwbedrijf in West-Vlaanderen? Dumobil is in heel West-Vlaanderen actief, zowel voor het realiseren van villa’s op eigen grond van onze klanten, als voor het ontwikkelen van onze eigen verkavelingen.

 

Wilt u graag één van onze realisaties in uw buurt bezoeken? Onze bouwadviseurs geven u met veel plezier een aantal adressen door.

Wat is sleutel-op-de-deur-bouwen?

Over sleutel-op-de-deur-bouwen bestaan heel wat misverstanden. De term sleutel-op-de-deur betekent enkel dat één bedrijf alle werken coördineert, instaat voor de planning en het enige aansprekingspunt vormt. Daar zijn heel wat voordelen aan verbonden.

Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de planning en het stroomlijnen van verschillende aannemers. Dumobil vormt uw enige aanspreekpunt voor al uw vragen.

 

Bij sleutel-op-de-deur-bouwen met Dumobil heeft u de volledig vrijheid om uw woning helemaal zelf uit te tekenen en indelen met uw eigen architect. U bepaalt ook zelf de bouwstijl, bouwmaterialen, enzovoort. Indien u dat wenst kunnen wij u daar natuurlijk mee helpen, u doorverwijzen naar partners en leveranciers waar we frequent mee samenwerken, enzovoort. Ook de afwerkingsgraad kunt u volledig zelf bepalen.

Welke bouwstijl verkiest u?
Landelijk – Strak modern – Hedendaags modern

Eén van de grootste voordelen van villabouw op maat is dat u de bouwstijl helemaal zelf kunt kiezen. Landelijk, hedendaags modern of strak? Of een combinatie van verschillende bouwstijlen? U kiest helemaal zelf hoe uw woning eruit ziet.

 

Op zoek naar inspiratie? Ontdek hieronder enkele van onze realisaties of volg ons via Pinterest!

Op zoek naar een betrouwbare sleutel-op-de-deurfirma?

Maak nu een afspraak met één van onze bouwadviseurs.Vb: 03 123 45 67, of met landcode: 0031 12 34 56 78 90
Bezit u reeds bouwgrond?
    


Ik heb de privacy verklaring gelezen en goedgekeurd.Ontdek onze bouwstijlen

En laat u inspireren